Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
Adrenaline Challenge
sponzorované odkazy

Adrenaline Challenge

Hrajete online hru Adrenaline Challenge

V jednoduché ale chytlavé online hře Adrenaline Challenge musíte posbírat všechna zelená kolečka a dojet na motorce k zelenému kolečku s písmenem "E". Hra obsahuje celkem 10 map a projít všechny není vůbec jednoduché. Váš jezdec na motorce se totiž nesmí hlavou dotknout částí bludiště.

ovládání hry Adrenaline Challenge

myší, viz instrukce ve hře • 0.17 MB • 4195x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Europe - znáte zeměpis?
Ostatní - 66x
Online hra Europe prověří vaše znalosti zeměpisu. Na slepou mapu Evropy máte za úkol postupně umístit 37 evropských států. Pokud se danou zemi umístíte špatně, hra vám ukáže správnou pozici a odchylku vaší chyby. Europe je výborná hra hlavně pro školáky :).
101 Dalmatins
Ostatní - 101x
Příjemně oddychová karetní online hra s motivy filmu 101 dalmatinů. Pravidla hry jsou celkem jasná. Cílem je zbavit se všech karet dříve než to udělá váš počítačový soupeř. Odhazujete karty o jednu vyšší nebo nižší než je hodnota na ploše.
Apple Shooter - jako Vilém Tell
Ostatní - 751x
Chytlavá online hra, ve které je vaším úkolem sestřelit jablko z hlavy vašeho přítele. K postupu do další úrovně stačí jednou sestřelit jablko, avšak pozor - pokud trefíte přítele, hra pro vás končí.
Ellipsis - klikací šílenství
Ostatní - 16x
Pokud máte pocit, že jste toho dnes moc nenaklikali, máte možnost to dohnat v této chytlavé hře s názvem Ellipsis. Smysl hry je naprosto jednoduchý - musíte ubránit vaši základnu (kolečko) před nájezdy nepřátel (čtverečky). V čem spočívá obrana? V co nejrychlejším klikání na nepřátelské čtverečky. Příjemnou zábavu:).
Ping Pong - pinkání do zblbnutí
Ostatní - 28x
Hra Ping Pong od Miniclip, ve které si budete pinkat s míčkem, nic víc. Ikdyž se to zdá být velice snadné, není tomu tak. O čemž se brzy přesvědčíte. Míček totiž neustále uskakuje a pokud správně neodhadnete místo dopadu, budete mít problém :).
Berzerk Ball 2
Ostatní - 21x
Vystřelte tohoto tlustého chlápka a pokuste se o co nejdelší dolet. Posbírejte různé věci, získejte zkušenosti a vylepšujte se. V dalších pokusech možná doletíte dále. Tak se do toho dejte v této super hře!
Zwingo Game
Ostatní - 24x
Pokud vás nechytne Zwingo Game, tak už nic;). Tato minihra je totiž dost návyková. Vaším úkolem je chránit hlavní kuličku, která se nesmí dostat mimo vyznačené hranice. Útočí na ní černé kuličky, které musíte odpinkávat ven. S každým úspěšným odrazem získáváte zkušenostní body, za které můžete pořídit vylepšení. Ovládání pouze myší.
Dolphin Olympics 2
Ostatní - 10x
Druhá část skvělé zábavné hry s delfíny. Vašim úkolem je opět během dvou minut udělat největší kaskadérské kousky s delfínem. Pomocí šipek koordinujte jeho let a ukažte, co ve Vás je. Jaké triky dokážete záleží jen na Vás.
Banana Penguin
Ostatní - 26x
Jednoduchá, ale chytlavá online hra se zvířaty. Tentokrát je v hlavní roli skupinka tučňáků. Vaším úkolem je házet banány do košíků, trefit se není zas tolik těžké. Dejte se do hraní :).
hra v Unity3D
Knit Wits
Ostatní - 57x
Pomozte Rigbymu a Mordecai setkat se se všemi přáteli a usadit je na správná místa. Během vítání hostů a jejich usazování musíte dbát na to, aby se nedostali do blízkosti jiného hosta se stejným svetrem. Jinak by došlo k potyčce a konci hry.
Kicking Zombie Heads
Ostatní - 60x
Skvěle hratelná zombíkovská online hra tak trochu ve stylu angry birds. Vystřelujte nebohé hlavičky a snažte se zničit mumie ukryté ve stavbě. Dobře miřte a také trochu přemýšlejte kam hlavu pošlete.
Weirdo Xmas
Ostatní - 499x
Sestřelte kanónem tyto monstra a posbírejte hvězdičky. Zachraňte tak vánoce! Určete si úhel odpalu a také jeho sílu. Snažte se tyto monstra odpálit pryč z úrovně. Tak se do toho pusťte.
Insectonator
Ostatní - 36x
Zabijte veškeré brouky, housenky, které vám pochodují pod ruky. Držíte kamenní, a to můžete po nich házet. Tak se dejte do práce a získavejte různá ocenění. V této hře musíte stále bojovat, až do konce.
Bombay Taxi 2 - autoškola parkování
Ostatní - 950x
Druhý díl oblíbené hry Bombay Taxi přináší vylepšenou grafiku, možnost vypnout zvuk a hlavně přináší nové úrovně. Opět je tu prací unavený taxikář Pakya, kterého čeká každý den nelehký úkol - zaparkovat svoji káru v rušných ulicích Bombaje. Online hra Bombay Taxi 2 je hodně návyková.
Break a Wish - vtipný arkanoid
Ostatní - 32x
Další zpracování legendárních her Arkanoid nebo Break it. Tentokrát v pěkné grafice a s příjemnou hudbou. Šipkama ovládáte Cosma a Wandu, kteří pobíhají s kouzelnými hůlkami a odpinkávají Timmyho na kvádry. Mezi bloky se samozřejmě skrývá řada bonusů, takže se je snažte pochytat.