Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Najdi 5 rozdílů
sponzorované odkazy

Najdi 5 rozdílů

Hrajete online hru Najdi 5 rozdílů

Spot 5 differences, neboli Najdi 5 rozdílů, je velmi povedená minihra. V každé úrovni se vám zobrazí dvě scény, které se od sebe liší právě 5 drobnými rozdíly. Najdete je?

ovládání hry Najdi 5 rozdílů

myší, viz instrukce ve hře • 1.36 MB • 8053x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Alpha Attack
Postřehové hry - 29x
Postřehová a dovednostní minihra od Miniclip. Na vaše městečko padají zničující bomby. Vy je v roli obránce musíte ničit tak, že na klávesnici stisknete příslušné písmenko, které má bomba na sobě.
Civibattle
Postřehové hry - 40x
Hra Civibattle těží z oblíbeností starověkého Říma a her typu Bejeweled. Dostanete za úkol vytěžit dostatečné množství surovin, aby se splnil cíl mise. Jedná se o poměrně zajímavou hru, která těží z dobře připraveného herního principu, jenž není úplně obvyklý ve hrách tohoto typu. Postupně můžete za vytěžené suroviny stavět budovy a zlepšovat se.
Skullette Matching
Postřehové hry - 50x
Na strašidelné střední škole Monster High se dějí věci. Tentokrát se dostanete do pozice, kdy musíte odstraňovat lebky. Ale aby to nebylo jednoduché, potřebujete vytvářet vždycky minimálně trojici stejně vypadajících lebek. Na splnění úrovně dostanete předem stanovený časový limit, který ve spodní části ubíhá.
Jelly Collapse
Postřehové hry - 69x
Parádní hra na odreagování. Pokud máte rádi výzvy a hry na spojování stejných objektů, tak hned souštějte tuhle gamesku. V každém levelu máte za cíl nasbírat určitý minimální počet bodů a to tak, že odklikáváte stejně barevné bloky. Docela návyková online hra.
Polar Bob
Postřehové hry - 1650x
Zlotřilí tučňáci unesli měsíční princeznu, ale to samozřejmě nemůžete nechat jen tak, protože se chcete stát super hrdiny. Vydejte se s maskovaným hrdinou do nebezpečí a pokuste se vysvobodit nebohou princeznu ze spárů zlých tučňáků. Pokuste se vyskočit do co největší výšky a poté sbírejte i peníze.
Guardian of the explorer
Postřehové hry - 20x
Úkol této hry je jediný. Uchránit zrádného Jidáše, který je v zajetí, před padajícími kameny. Dokážete odrazit všechny valící se kameny a Jidáše tak zachránit? Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je. Hrát může jeden nebo dva hráči.
Smash 2
Postřehové hry - 22x
Tak tahle hra je opravdu unikát.Nádherné efekty a také grafické zpracování je na vysoké úrovni.Plošina je zcela pohyblivá a můžete dokonce volit stupně síly odpalu takže některé levely projdete na 1 nebo 2 odpaly.
Bubble Ocean
Postřehové hry - 46x
Jednou z her, které těží z dokonalého Bubbleshooteru, je i tato pecka Bubble Ocean. Opět budete vystřelovat bublinky a snažit se tvořit stejné trojice. Hra neodpouští chyby, takže vystřelujte rychle, ale přesně miřte.
hra v Unity3D
Park it 3D Fighter Jet
Postřehové hry - 34x
Tak parkovací hru s tryskáčem jsme tu dosud neměli. Vyzkoušejte si, jaké to je ovládat tento obrovský bojový kolos a přesně jej zaparkovat na určené místo. Stíhačka Mig 29 již čeká na vás, společně s 18 náročnými úkoly.
Hledání slovíček
Postřehové hry - 4204x
Výborná postřehová online hra pro všechny hráče. Hledejte na ploše schovaná slovíčka, snažte se je najít co nejrychleji. Hra obsahuje devět úrovní a celkem tři obtížnosti. Každou úrovní se zvyšuje počet slov, která máte najít, navíc se snižuje časový limit.
Trouble in Hair Saloon
Postřehové hry - 37x
Mr. Bean je velice vtipná postavička, která se proslavila v mnoha seriálových dílech. Kromě toho si s panem Beanem a jeho věrným medvědím plyšákem můžete užít chvilku zábavy i v následující hře. Vezmete si na starost záškodnického pana Beana, se kterým se pokusíte ostříhat holičova zákazníka, aniž by si toho všimnul.
Sea Monster Smoosh
Postřehové hry - 24x
V této hře se vydáte do podvodního světa plného nebezpečných ryb. Vašim úkolem bude se k rybám dostat a za pomocí svého záludného zařízení rybu zničit. Dokážete ryby zničit dřív, než to ony udělají s vámi?
Smashing
Postřehové hry - 28x
Výborně zpracovaný pesrobarevný arkanoid pro chvíle volna. Moře levelů, různé upgrady a vzrůstající obtížnost zaručují nekonečnou zábavu. Vřele doporučuji na procvičení koordinace a reflexů pohybu.
Hardest Game 2
Postřehové hry - 6x
Pokračování úspěšné hry, kterou určitě každý znám. Cílem této hry je dostat se s modrým čtverečkem do určeného místa. Při tom se musíte vyhýbat červeným kuličkám a sbírat mince. Dokážete se vypořádat s touto online hrou?
Airport Bus Parking 3
Postřehové hry - 22x
Pěkně zpracovaná parkovací online hra, ve které budete za úkol zaparkovat letištní autobus. A nejen to, musíte včas přepravit pasažéry. Jízda po ranveji není lehká, protože je tam zrovna čilí provoz.