Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Najdi 5 rozdílů
sponzorované odkazy

Najdi 5 rozdílů

Hrajete online hru Najdi 5 rozdílů

Spot 5 differences, neboli Najdi 5 rozdílů, je velmi povedená minihra. V každé úrovni se vám zobrazí dvě scény, které se od sebe liší právě 5 drobnými rozdíly. Najdete je?

ovládání hry Najdi 5 rozdílů

myší, viz instrukce ve hře • 1.36 MB • 300x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
fall down
Postřehové hry - 1x
Bezvadná zábavná hra. Vašim úkolem v této hře je dojet s kuličkou co nejdále. Hrací plocha se Vám bude stále posouvat směrem nahoru a Vy budete muset proklouznout dírami v podlaze. Jak daleko dokážete dojet záleží jen na Vás. Pusťte se do hry.
Parassault
Postřehové hry - 3x
V téhle hře se budete věnovat zvláštnímu sportu. Budete se vznášet pomocí padáku taženého motorovým člunem a budete srážet racky tak, aby padaly do člunu. Musíte se ale vyhnout všem protijedoucím vodním skútrům a bójkám.
Sailor Pop
Postřehové hry - 30x
Graficky i hratelně velmi povedená online hra, ve které budete klikat na skupinky rybek a postupně tak čistit hrací pole (v tomto případě podvodní prostor). V každém kole máte jasný úkol, který musíte splnit na určitá procenta. Snažte se samozřejmě vše dohrát na nejlepší skóre, tedy na tři hvězdy.
Jewel Jungle
Postřehové hry - 28x
Pro fanoušky spojovaček tu máme další klon klasické hry Bejeweled. Opět bude vaším úkolem hledat kombinace minimálně tří stejných symbolů. Pokud objevíte vyšší kombinace, získáte bonusy. Čeká na vás neuvěřitelných 150 úrovní.
Draw play
Postřehové hry - 19x
Geniální hra, která vás chytí na dlouhé hodiny. Máte velice jednoduchý úkol - nakreslit cestu pro svého panáčka až do cíle. Ale složité to začne být, když se objeví různé nástrahy cestou. Jak se s nimi vypořádáte?
Juwel Swap Deluxe
Postřehové hry - 28x
Ve hře Juwel Swap Deluxe se stanete zlodějem, který se snaží získat pro sebe cenné předměty, ale musí si dávat dobrý pozor, aby se na jeho krádeže nepřišlo. Vyměňujte pozice cenností a pokud se podaří seskupit dohromady více stejných předmětů, získáte body. Jestliže se vám podaří naplnit ukazatel, postupujete do další úrovně.
Sea Monster Smoosh
Postřehové hry - 20x
V této hře se vydáte do podvodního světa plného nebezpečných ryb. Vašim úkolem bude se k rybám dostat a za pomocí svého záludného zařízení rybu zničit. Dokážete ryby zničit dřív, než to ony udělají s vámi?
hra v Unity3D
School Bus Parking 3D
Postřehové hry - 39x
3D simulační online hra s dobrou grafikou a hratelností, která vás však může stát nervy. řídit autobus totiž není vůbec snadné, a to nemluvíme o náročnosti s tímto velkým kolosem zaparkovat.
Moss
Postřehové hry - 34x
V této hře se pokusíte s malým zeleným balonkem, který má chování přísavky, překonat všechny překážky, které se ve hře vyskytují. Cílem hry je vše zvládnout správně v co nejkratším čase.
Tidy Bubble
Postřehové hry - 20x
Pěkná oddychovka v podobě hry, ve které budete mířit na kuličky na hrací ploše. Trefte další kuličky, které se tím dají do pohybu. Abyste mohli vkročit do další úrovně, tak je nutné aktivovat všechny kuličky.
6 Differences
Postřehové hry - 14x
V této relaxační hře dostanete dva téměř identické animované obrázky, na kterých je vždy pár odlišností. Tyto nesrovnalosti vy musíte najít. Při hře se zapnutým zvukem si dobře odpočinete a naberete nové síly.
Run Run Hamster
Postřehové hry - 24x
Jednoduchá skákačka s buclatým křečkem v hlavní roli. Vaším úkolem je doskákat až k vaší milované křeččici, která je však kdesi daleko za spoustou nejrůznějších překážek.
Defend Your Berry Bones
Postřehové hry - 27x
Pěkná postřehová online hra s duchy. Máte balíček dobrůtek, na který si však dělají chutě i duchové. Jakmile se nějaký duch objeví, rychle na něj klikněte, čímž duch zmizí a balíček je alespoň na další chvíli uchráněn.
Paper Planes
Postřehové hry - 25x
V této bezvadné a velice jednoduché hře se ocitáte v roli papírové vlaštovky. Váš úkol je velice prostý, musíte se svou vlaštovkou letět stále dolů a vyhýbat se při tom všem překážkám, které jsou na Vás nastraženy. Čím větší úhel letu, tím větší rychlost vlaštovky.
My Little Pony Royal Wedding Numbers Hunt
Postřehové hry - 16x
Pokud máte rádi hledání čísel v obrázcích, pak si jistě na své přijdete v rámci hry s dlouhým názvem My Little Pony Royal Wedding Numbers Hunt. Hledaná čísla se nachází ve spodní liště a přehledně tedy vidíte, kolik toho ještě chybí objevit. Zahrát si můžete hned několik velice pěkně připravených úrovní.