Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Najdi 5 rozdílů
sponzorované odkazy

Najdi 5 rozdílů

Hrajete online hru Najdi 5 rozdílů

Spot 5 differences, neboli Najdi 5 rozdílů, je velmi povedená minihra. V každé úrovni se vám zobrazí dvě scény, které se od sebe liší právě 5 drobnými rozdíly. Najdete je?

ovládání hry Najdi 5 rozdílů

myší, viz instrukce ve hře • 1.36 MB • 7127x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Dress my Baby
Postřehové hry - 25x
V této krásné online hře si budete moci vyzkoušet obléct své miminko podle počasí venku. Na výběr máte z mnoha druhů oblečků, které se dají různě kombinovat. Nezapomeňte, že miminko musí být šťastné a nesmí plakat.
Jurrasic Realm
Postřehové hry - 61x
V této relaxační hře se dostanete do doby pravěké. Budete hledat stejné symboly, které leží vedle sebe. V každém kole tím, že najdete dané symboly rozbijete obrazec složený s kamenu. Jediné tak se posunete do dalšího kola.
Red Remover BLAST
Postřehové hry - 44x
Chytlavá online hra, ve které budete z hracího pole odstraňovat červené kostičky. Nebude to tak snadné, protože zároveň musí na ploše zůstat zelené kostičky. Podaří se vám najít správný postup?
Crop Busters
Postřehové hry - 21x
Povedená super hra s tématem spoj tři stejné symboly. Máte-li rádi postřehově logické online hry typu Rise of Atlantis nebo Bubble Shooter, pak si jistě přijdete na své i v této online hře.
hra v Unity3D
Balance Fight
Postřehové hry - 1864x
Pěkná 3D hra v enginu Unity, vhodná hlavně pro dva hráče. Vaším úkolem je porazit protihráče celkem 10x. Musíte využít veškeré své schopnosti a převážit vítězství na svou stranu. Vyhrajete vy nebo váš soupeř?
Heroic Ants
Postřehové hry - 42x
Jednoduchá chytlavá super hra s mravenci. Jeden takový chce doletět co nejdále. A to je právě úkol pro vás - pomoci mravencovi v co nejdelším letu. Nastavte dobrý úhel a správnou sílu letu. Podaří se vám docílit nejvyššího skóre?
Dora Swap Puzzle
Postřehové hry - 44x
Dora je oblíbená hrdinka dívčích her. V této logické a postřehové hře si můžete zahrát pexeso s obrázky Dory. Je to snadné, hra je vhodná pro nejmenší děti.
Fireworks
Postřehové hry - 289x
Pěkná postřehová online hra, ve které budete odpalovat rakety ohňostroje. V momentě, kdy se raketa začně rozsvěcet, tak klikněte na odpalovací zařízení příslušné barvy.
hra v Unity3D
Toon 3D Delivery Dash
Postřehové hry - 38x
Krásně zpracovaná online hra s auty. A nebude to jen grafika, ale i celková hratelnost, která vás určitě osloví a hru si oblíbíte. Úkolem je parkovat auto a vyhnout se jakémukoliv škrábanci či nehodě.
Magic Towers Solitaire
Postřehové hry - 95x
Skvělá verze klasické karetní hry Tri peaks solitaire. Je to zkrátka supr čupr hra pro všechny milovníky karetních her a zejména pro fanoušky solitéru. Zdarma si můžete zahrát partičku a trochu se odreagovat.
Bubble Sky
Postřehové hry - 42x
Klasická oddechová online hra na spojování tří stejných balónků. Jak už je u těchto her zvykem, musíte z hrací plochy postupně odstranit všechny balónky. Přejeme vám pevnou ruku při míření na balónky.
Finger Twister
Postřehové hry - 44x
Originální minihra, ve které je vaším úkolem postupně stisknout určené klávesy + zároveň držet levé tlačítko myši. Je to opravdu šílené, ale zábavné.
hra v Unity3D
Monster Truck 3D Arena
Postřehové hry - 91x
Řiďte a parkujte své auto v této náročné 3d hře, která se odehrává v aréně plné překážek. Čeká na vás celkem 12 levelů, jejichž zdolání bude opravdovou výzvou. Hra je vytvořena v enginu Unity3D, takže o skvělou grafiku nebude rozhodně nouze.
Crystal Balls
Postřehové hry - 18x
Sympatická oddechová online hra, ve které se zabavíte při hledání stejně barevných kuliček. Myslíte si, že máte dobrý postřeh na to, abyste nahráli nejvyšší skóre? Vzhůru do hry a ukažte se.
Toon shift
Postřehové hry - 43x
Velice zajímavá postřehová hříčka. V jakési továrně na potvůrky řídíte provoz a výrobu těchto různobarevných nestvůrek. Přehazujte výhybky tak, aby správná monstra putovala do správných kontejnerů.