Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Najdi 5 rozdílů
sponzorované odkazy

Najdi 5 rozdílů

Hrajete online hru Najdi 5 rozdílů

Spot 5 differences, neboli Najdi 5 rozdílů, je velmi povedená minihra. V každé úrovni se vám zobrazí dvě scény, které se od sebe liší právě 5 drobnými rozdíly. Najdete je?

ovládání hry Najdi 5 rozdílů

myší, viz instrukce ve hře • 1.36 MB • 4141x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Equilibrium
Postřehové hry - 31x
V této skvělé hře je Vašim úkolem vyzkoušet si, jakou máte rovnováhu a jak dlouho se dokážete udržet na monokolce, která jezdí pouze po lanu. Musíte si dávat pozor na různé nástrahy, které na Vás čekají, ale také sbírat různé bonusy.
Euro Voyage
Postřehové hry - 279x
Nekonečná kolekce oddychových online her na téma spojování tří stejných symbolů zdárně pokračuje. V této hře budete navíc omezeni časovým limitem. Podaří se vám překonat všechny navržené úrovně?
Tuk-Tuk Taxi Dash
Postřehové hry - 22x
Zahrajte si na řidiče taxi v jednom velmi rušném městě. Vaším úkolem bude přijet ke klientovi a dovézt ho na místo, kam si bude přát. Důležité je jet rychle, avšak zároveň dávat pozor na provoz a na pravidla.
Pet Detective Case
Postřehové hry - 35x
Vžijte se do kůže detektiva, který pátrá po zmizelých zvířatech. Musíte zvířata objevit dříve, než se setmí, protože potom už by nebylo vidět a pátrání by se hodně ztížilo. Hledaná zvířátka jsou vždycky zobrazena ve spodní liště, takže máte přibližně přehled, co hledáte. Zvířátka se většinou dají poměrně dobře najít.
Pizza Ninja 3
Postřehové hry - 57x
Chytlavá superhra, která skvěle otestuje váš postřeh. Na ploše se budou objevovat nejrůznější ingredience na pizzu, a vaším úkolem je bude co nejrychleji nasekat. Chopte se své katany a snažte se sekat co nejvíce zeleniny najednou, avšak pozor na bomby.
ShooTrollin
Postřehové hry - 35x
Pěkná a vtipná postřehovka v klasickém stylu spojování tří stejných symbolů. Pokud jste fanoušky různých internetových memů a trollování, tak si hru oblíbíte. Je přesně v tomto stylu. Jinak je to klasika - vystřelujte postavičky a tvořte alespoň trojice.
Color Shape
Postřehové hry - 46x
Zajímavá a poměrně chytlavá online hra, ve které budete vést různé tvary přes zapeklité a obtížné překážky. Zpočátku je to hra docela o nervy. Podaří se vám posbírat bonusové hvězdy a dojít ve hře co nejdál?
Pro Parking
Postřehové hry - 260x
Luxusní herní záležitost pro všechny příznivce parkovacích super her. Ovládejte svůj vůz a zaparkujte ho přesně do vyznačeného místa. Čeká na vás dost poměrně těžkých úrovní.
Traffic Trouble
Postřehové hry - 55x
Dopravní zácpy ve městech jsou velkou nepříjemností. Nikomu se nechce trávit hodiny v koloně aut. Proto jste tu vy, abyste uhlídali plynulý provoz a pořádek na silnici. Řídit dopravu není vůbec snadné, však uvidíte sami.
String avoider deluxe
Postřehové hry - 538x
Luxusní postřehová hříčka, ve které máte jednoduchou dráhu a provázek. Ale pozor, váš provázek se nesmí za žádnou cenu dotknout některé stěny, jinak je po vás. Dokážete precizním odhadem dojít až do cíle?
Doughnut Shooter
Postřehové hry - 47x
Ve zvláštní hře Doughnut Shooter dostanete poměrně zajímavý úkol. Musíte k sobě přiřazovat lahodné donuty a vytvářet vždy minimálně trojice stejně vypadajících lahůdek, aby zmizely z hrací plochy. Důležité je odstraňovat donuty tak, aby se některé z nich odpojily a vlétly do pusy připravenému hladovému chlapci. Naplňte ukazatel a postupte do další úrovně.
Catch Fish
Postřehové hry - 6x
Chytejte ryby házením kamenů. To je stručný popis hry Catch Fish. Jste rybář, který nemá prut, ale hromadu kamení. A moře je zrovna plné nejrůznějších ryb a pokladů. Takže si zaházejte a zalovte:). Hra se ovládá myší.
Jewelish
Postřehové hry - 55x
Klasická předělávka legendy Bejeweled. Budete hledat kombinace alespoň tří stejných krystalů - čím více, tím vyšší počet bodů dostanete. Snažte se během časového limitu nahrát co největší skóre.
Super Crazy Guitar Maniac 3
Postřehové hry - 20x
Oblíbený hudební hra Super Crazy Guitar Maniac 3 skvěle procvičí váš postřeh a jako bonus si ještě můžete poslechnout pěknou rockovou hudbu. Cílem je v přesném pořadí mačkat klávesy, které běhají po monitoru.
Swoopa
Postřehové hry - 29x
Pomozte malému tuleňovi ulovit co nejvíce ryb v daném časovém limitu. Bez této potravy by totiž nepřežil zimu, která za nedlouho nastane. Sbírejte bonusy, které vám hru zpestří a dostaňte se na konec hry.