Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Najdi 5 rozdílů
sponzorované odkazy

Najdi 5 rozdílů

Hrajete online hru Najdi 5 rozdílů

Spot 5 differences, neboli Najdi 5 rozdílů, je velmi povedená minihra. V každé úrovni se vám zobrazí dvě scény, které se od sebe liší právě 5 drobnými rozdíly. Najdete je?

ovládání hry Najdi 5 rozdílů

myší, viz instrukce ve hře • 1.36 MB • 5554x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Cosmic Switch
Postřehové hry - 755x
Parádní spojovačka trojic, tentokrát je hra okořeněna neúprosným časovým limitem, takže budete potřebovat velmi rychlé reakce a postřeh. Je to jednoduchá superhra, ale velmi návyková. Najděte co nejvíce stejných trojic.
Defend Your Berry Bones
Postřehové hry - 34x
Pěkná postřehová online hra s duchy. Máte balíček dobrůtek, na který si však dělají chutě i duchové. Jakmile se nějaký duch objeví, rychle na něj klikněte, čímž duch zmizí a balíček je alespoň na další chvíli uchráněn.
Math Shooter
Postřehové hry - 31x
V této skvělé početní hře je Vašim úkolem vypočítat příklady, které naleznete v horní části hrací plochy. Uděláte to tak, že kliknete na číslo, které je výsledkem příkladu. Ze začátku bude hra jednoduchá, ale časem obtížnost přibude.
Polar Bob
Postřehové hry - 1222x
Zlotřilí tučňáci unesli měsíční princeznu, ale to samozřejmě nemůžete nechat jen tak, protože se chcete stát super hrdiny. Vydejte se s maskovaným hrdinou do nebezpečí a pokuste se vysvobodit nebohou princeznu ze spárů zlých tučňáků. Pokuste se vyskočit do co největší výšky a poté sbírejte i peníze.
Ecto Harvest
Postřehové hry - 82x
Další z plejády super her na spojování stejněbarevných kostiček. Odreagujte se u této pěkné hry a zkuste nahrát co možná nejvyšší skóre a zdolat všechny úrovně. V pozdějších levelech můžete dokupovat různé bonusy.
Hanger 2
Postřehové hry - 16x
Hanger 2 je online hra, ve které budete ovládat chlapíka s lanem. Vaším úkolem je proskákat všechny úrovně a hlavně neztratit příliš mnoho tělesných částí. Je to trochu brutálnější online hra :).
Sherwood Shooter 2
Postřehové hry - 33x
Pěkná postřehová super hra s mířením na terč, tentokrát budete mířit na jablko. To má na hlavě udatný zombík, kterému však nebude příliš vadit, pokud to trefíte třeba do oka. Zábavná online hra.
Skunk Blaster
Postřehové hry - 25x
Tato hra vás zavede na louku plnou malých tchořů. Vy budete řídit jednoho, se kterým si musíte vhodně prdnout tak, aby si ve vašem okolí prdli i ostatní tchoři. Kolik tchořů dokážete rozprdět?
Pizza Ninja 3
Postřehové hry - 58x
Chytlavá superhra, která skvěle otestuje váš postřeh. Na ploše se budou objevovat nejrůznější ingredience na pizzu, a vaším úkolem je bude co nejrychleji nasekat. Chopte se své katany a snažte se sekat co nejvíce zeleniny najednou, avšak pozor na bomby.
Blockade Blitz - chytlavá online hra
Postřehové hry - 21x
Graficky velice hezká hra Blockade Blitz staví svůj úspěch na klasických hrách typu Arkanoid nebo Break Out. Opět jde o pinkání a rozbíjení kvádrů. V této hře je ovšem řada vylepšení. Sbíráte bonusy, můžete tak mít třeba více míčků nebo se proměnit v aliena a bloky místo odpinkávání střílet. Rozhodně doporučuji. Hra Blockade Blitz se ovládá myší a klávesou Z (pokud máte bonus Omnitrix).
Sweet Candies
Postřehové hry - 46x
Oblíbili jste si super hry, ve kterých hledáte trojice stejných objektů? Pokud ano, tato hra vás bude bavit. V tomto vydání budete hledat stejné sladkosti. Čeká na vás několik záludných úrovní. Dokážete je všechny projít?
Makeover Game
Postřehové hry - 10x
Máte možnost setkat se ze čtyřmi nádhernými modelkami a vylepšit jejich visáž v kosmetickém salónu. Namalujte modelky podle svého vkusu. Upravte jim vlasy podle nejnovějších trendů. Nezapomeňte ani na nehty.
Wordcross 7 - osmisměrka online
Postřehové hry - 45x
Jednoduché ztvárnění hry, ve které je vaším úkolem hledání slovíček. Tentokrát jsou to slova z prostředí sportu. Jelikož jde o anglická slovíčka, dobře si jazyk procvičíte.
Brain Bender - skvělý test
Postřehové hry - 207x
Brain Bender vás určitě pěkně potrápí. Na obrazovce se vám bude ukazovat název nějaké barvy, ovšem písmo bude v barvě jiné. A právě tlačítko s touto barvou musíte označit. Nápisy jsou v angličtině, takže ten kdo ji vůbec nezná, tak bude mít menší výhodu :).
Forest Brat
Postřehové hry - 48x
Malá holčička se vydala do lesa, kde by ráda se síťkou pochytala několik motýlů. Kromě motýlů můžete s dívkou posbírat i různé květinky. Květiny se sbírají automaticky, zatímco na motýla musíte použít síťku. Dávejte si ovšem dobrý pozor, protože na splnění limitu motýlů máte předem stanovený čas, takže postupujte rychle.