Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Najdi 5 rozdílů
sponzorované odkazy

Najdi 5 rozdílů

Hrajete online hru Najdi 5 rozdílů

Spot 5 differences, neboli Najdi 5 rozdílů, je velmi povedená minihra. V každé úrovni se vám zobrazí dvě scény, které se od sebe liší právě 5 drobnými rozdíly. Najdete je?

ovládání hry Najdi 5 rozdílů

myší, viz instrukce ve hře • 1.36 MB • 113x

Tip Zkuste novou hru s koňmi.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
fall down
Postřehové hry - 5x
Bezvadná zábavná hra. Vašim úkolem v této hře je dojet s kuličkou co nejdále. Hrací plocha se Vám bude stále posouvat směrem nahoru a Vy budete muset proklouznout dírami v podlaze. Jak daleko dokážete dojet záleží jen na Vás. Pusťte se do hry.
Jungle Jiggy
Postřehové hry - 8x
V této hře se dostanete na velkou zvířecí taneční soutěž. Vy budete soutěžit co by opice. Předveďte tu nejlepší taneční formaci, aby jste od poroty dostali co nejvíce bodů a vyhráli tak celou soutěž.
Skullette Matching
Postřehové hry - 11x
Na strašidelné střední škole Monster High se dějí věci. Tentokrát se dostanete do pozice, kdy musíte odstraňovat lebky. Ale aby to nebylo jednoduché, potřebujete vytvářet vždycky minimálně trojici stejně vypadajících lebek. Na splnění úrovně dostanete předem stanovený časový limit, který ve spodní části ubíhá.
Turtle Odyssey 2
Postřehové hry - 16x
V této oddychové a příjemné skákačce se setkáte s želvou, která sbírá diamanty a mince. Pomozte želvě při jejím dobrodružství vysbírat všechny diamanty, vyhýbat se nepřátelům a najít cestu do dalšího kola.
Dress my Baby
Postřehové hry - 15x
V této krásné online hře si budete moci vyzkoušet obléct své miminko podle počasí venku. Na výběr máte z mnoha druhů oblečků, které se dají různě kombinovat. Nezapomeňte, že miminko musí být šťastné a nesmí plakat.
Combat Cat
Postřehové hry - 13x
Combat Cat je hra o kočce, která by se ráda vplížila do farmy, která je plná sýrů, mléka a dalších dobrůtek. Bohužel je farmička hlídána zlými psy. Pokuste se nicméně dostat se až do farmy a k jídlu. Čeká na vás 20 úrovní.
Crop Busters
Postřehové hry - 23x
Povedená super hra s tématem spoj tři stejné symboly. Máte-li rádi postřehově logické online hry typu Rise of Atlantis nebo Bubble Shooter, pak si jistě přijdete na své i v této online hře.
Air Transporter
Postřehové hry - 14x
Jednoduchá, ale chytlavá super hra ve flashi. Oddychněte si u hraní, kdy budete pomocí vrtulníčků přesouvat objekty. Hra vyžaduje dobrý postřeh a taky trochu přemýšlení. Podaří se vám nahrát nejvyšší skóre?
Garden Match 3D
Postřehové hry - 23x
Hra na téma spoj tři konečně prošla revolucí a vy se jí můžete zúčastnit! Ponořte se do krásného zahradního prostředí hry Garden Match 3D a získejte co nejlepší skóre! Otáčejte květináčem a přiřazujte barevné květiny. Využívejte velké množství silných předmětů a snažte se skórovat obrovská komba! Náročné úrovně v kombinaci s novým herním rozměrem vytvářejí zcela nový zážitek ze hry match-3. Podaří se vám vyřešit všechny úrovně?
Jungle Shooter
Postřehové hry - 30x
Džungle je poměrně nebezpečné místo, ale v následující hře si v ní užijeme hodně zábavy. V každé z úrovní dostaneme za úkol nasbírat dostatečný počet ovoce. K dispozici máte i zvířátko, na které můžete kliknout ve chvíli, kdy má naplněný stav energie. Pro pomoc s růstem zvířete ho klidně můžete nakrmit ovocem.
Colorwars
Postřehové hry - 15x
Název téhle velice povedené hry říká něco o barevné válce. V podstatě je to pravda, v této trochu ulítlé barevné hříčce budete odstřelovat objekty létající kolem s jediným cílem - aby vás svým zásahem nezničili.
Kill Mosquito
Postřehové hry - 12x
V této hře máte za úkol pochytat všechny komáry, kteří letí na Vaši ruku a chtějí Vás vysát. První kola jsou jednoduchá, ale časem začnou komáři přibývat a vy si budete muset trošku máknout, aby jste je všechny pochytali, než Vám vypijí všechnu krev.
Monster High Memory
Postřehové hry - 23x
Pěkné pexeso ve stylu Monster High. Věříme, že všichni pravidla pexesa znáte, ale pro pořádek - na hrací ploše se vám zobrazí kartičky s obrázky. Vaším úkolem je obrátit dvě kartičky a snažit se, aby byly stejné. Procvičte si paměť u pexesa.
Reach for the Sky
Postřehové hry - 12x
V této hře se setkáte se studenty, kteří si udělali z knih velkou zábavu. Místo toho, aby nad nimi dlouhé hodiny sedili a vyčetli z nich moudra, rozhodli se po nich vyskákat co nejvýše do nebe.
Diggings Diamonds
Postřehové hry - 24x
Hrdinou této nové super hry je horník toužící po hroudách zlata a jiného drahého kamení. Společně s ním hledejte vždy alespoň dvojice stejných krystalů a objevujte skryté diamanty. Perfektní oddechová hra.