Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Najdi 5 rozdílů
sponzorované odkazy

Najdi 5 rozdílů

Hrajete online hru Najdi 5 rozdílů

Spot 5 differences, neboli Najdi 5 rozdílů, je velmi povedená minihra. V každé úrovni se vám zobrazí dvě scény, které se od sebe liší právě 5 drobnými rozdíly. Najdete je?

ovládání hry Najdi 5 rozdílů

myší, viz instrukce ve hře • 1.36 MB • 3920x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
hra v Unity3D
Train Crisis Lite
Postřehové hry - 53x
Pojďte a podívejte se hluboko do historie železnice. V této chytlavé 3D hře budete hrát na dvou místech. Cílem je projít všechny překážky, které se objeví, a vést každý barevný vlak do jeho správné stanice.
Bubble Cannon 2
Postřehové hry - 80x
Druhý díl zdařilé onlinovky, ve které budete mít za cíl sestřelit všechny barevné kuličky. Nejde o klasické spojování tří stejných kuliček, ale o vystřelování kuliček na kuličku stejné barvy a to tolikrát, jak velké číslo na sobě kulička má. Tak, snad je to jasné.
hra v Unity3D
Forest Cargo 3D
Postřehové hry - 62x
Náš farmář žije opravdu krušný život uprostřed lesů, obklopen přírodou a divokými zvířaty. Kromě péče o farmářská zvířata se stará i o zvěž v divočině. A zde přichází váš úkol - rozvézt zásoby k zvířatům, aniž by vám spadla byť jediná bedna.
Test koordinace
Postřehové hry - 32x
V této hře si můžete vyzkoušet vaši koordinaci, rychlost a přesnost. Máte zde pár úkolů, u kterých si to můžete vyzkoušet. Takže neváhejte a pusťte se do toho. Nudit se určitě nebudete. Záleží jen na Vás, jak šikovní budete.
Feed Mee
Postřehové hry - 24x
Snažte se udržet všechny zákazníky šťastné tím, že jim budete servírovat pochoutky podle jejich přání. Co se týče hostů, tak se nejedná o obyčejné smrtelníky, ale o zombíky. Za vydělané peníze vylepšujte podnik.
Soul Quest Plus
Postřehové hry - 27x
Zajímavá online hra, ve které budete svou kuličku (duši) navádět na vznášející se Pandořinu skříňku. Level splníte, pokud budete skříče nablízku po určitý čas.
Sparkle 2
Postřehové hry - 32x
Objevte mysteriozní krajiny v této bezvadné online hře. Sparkle 2 se nese v duchu klasických Zuma her. Budete vystřelovat barevné kuličky a snažit se vytvořit kombinace stejně barevných kuliček. Hrajte rychle, protože další a další kuličky přibývají.
Trouble in Hair Saloon
Postřehové hry - 36x
Mr. Bean je velice vtipná postavička, která se proslavila v mnoha seriálových dílech. Kromě toho si s panem Beanem a jeho věrným medvědím plyšákem můžete užít chvilku zábavy i v následující hře. Vezmete si na starost záškodnického pana Beana, se kterým se pokusíte ostříhat holičova zákazníka, aniž by si toho všimnul.
Photo King
Postřehové hry - 52x
Fotografování patří mezi oblíbené koníčky u celé řady lidí a mnoho fotografů se snaží zobrazováním věcí a lidí kolem sebe živit. Staňte se tím nejlepším fotografem pod sluncem, který dokáže fotit ty nejveselejší obrázky. Aby byly všechny tváře veselé, musíte je polechtat peříčkem a poté vyfotografovat.
Blockade Blitz - chytlavá online hra
Postřehové hry - 21x
Graficky velice hezká hra Blockade Blitz staví svůj úspěch na klasických hrách typu Arkanoid nebo Break Out. Opět jde o pinkání a rozbíjení kvádrů. V této hře je ovšem řada vylepšení. Sbíráte bonusy, můžete tak mít třeba více míčků nebo se proměnit v aliena a bloky místo odpinkávání střílet. Rozhodně doporučuji. Hra Blockade Blitz se ovládá myší a klávesou Z (pokud máte bonus Omnitrix).
Angry Cat
Postřehové hry - 23x
Pěkná postřehovka, ve které hrajete za kočku. Ta je trochu rozmrzelý a tak hází barevné objekty. Jinak je to klasická hra na tvoření alespoň tří stejných symbolů ve stylu hry Zuma. Dobře se bavte, je to dobrá hra.
Želvy Ninja
Postřehové hry - 1177x
Jednoduchá postřehová hra s tématem legendární čtveřice želvích ninjů. Úkol je jasný - sestřelte shurikeny co nejvíce nepřátel během časového limitu.
Trapped Ball Oxide
Postřehové hry - 54x
Ve hře hrajete s malou kuličkou, se kterou se musíte dostat přes ozubená kolečka. Chce to chvilku tréninku a snad vám to půjde lépe, protože i sebemenší chyba znamená opakování úrovně. Dostanete kuličku až k východu?
Hit the looser
Postřehové hry - 30x
Zvláštní a originální hříčka, ve které budete vystřelovat svoji bílou kuličku proti té oranžové, která se vám pořád pošklebuje. Podle toho, jak ji zasáhnete také dostanete odpovídající skóre, tak miřte přesně.
Tobby in danger
Postřehové hry - 336x
Tohle je jednoduchá ale chytlavá skákačka laděná do příjemného stylu s líbivou grafikou. Musíte pomoci Tobbymu se dostat až nahoru v levelu - kde je průchod do dalšího patra a tím i levelu. Spousta různých pastí.