Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Najdi 5 rozdílů
sponzorované odkazy

Najdi 5 rozdílů

Hrajete online hru Najdi 5 rozdílů

Spot 5 differences, neboli Najdi 5 rozdílů, je velmi povedená minihra. V každé úrovni se vám zobrazí dvě scény, které se od sebe liší právě 5 drobnými rozdíly. Najdete je?

ovládání hry Najdi 5 rozdílů

myší, viz instrukce ve hře • 1.36 MB • 739x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Kill Mosquito
Postřehové hry - 2x
V této hře máte za úkol pochytat všechny komáry, kteří letí na Vaši ruku a chtějí Vás vysát. První kola jsou jednoduchá, ale časem začnou komáři přibývat a vy si budete muset trošku máknout, aby jste je všechny pochytali, než Vám vypijí všechnu krev.
Jungle Shooter
Postřehové hry - 33x
Džungle je poměrně nebezpečné místo, ale v následující hře si v ní užijeme hodně zábavy. V každé z úrovní dostaneme za úkol nasbírat dostatečný počet ovoce. K dispozici máte i zvířátko, na které můžete kliknout ve chvíli, kdy má naplněný stav energie. Pro pomoc s růstem zvířete ho klidně můžete nakrmit ovocem.
Fireworks
Postřehové hry - 143x
Pěkná postřehová online hra, ve které budete odpalovat rakety ohňostroje. V momentě, kdy se raketa začně rozsvěcet, tak klikněte na odpalovací zařízení příslušné barvy.
Distraction
Postřehové hry - 34x
Distraction je naprosto úžasná a neskutečně návyková minihra. Hrdinou je malý ptáček, který si letí za štěstím. Cestou zobe rajčata, třešně a další bonusy. Musí si ovšem dát pozor na bomby a také na postavičky, které si s ním zlomyslně hrají - změnšují plochu, lezou vám do výhledu, naklápějí obraz...
Age Of Japan
Postřehové hry - 63x
Jedna z vydařenějších online her na téma spojování stejně barevných krystalů. Jakmile objevíte alespoň trojici a označíte ji, tak zmizí a objeví se další krystaly. Cílem je zbavit se bílých políček a zvládnout vše v časovém limitu.
Hedgehog Launch
Postřehové hry - 30x
Vystřelte ježka do vzduchu za pomoci praku a pokuste se jeho pohyb řídit pomoci raket, které má ježek za pasem. Při letu sbírejte různé mince a bonusy. Dokážete se s ježkem dostat až do vesmíru?
Drums of War - hudbou proti válce
Postřehové hry - 4x
V této hře sice budete bojovat s obrněným tankem, avšak není to klasická akční střílečka. Na tanku máte čtyři různá děla, která ovládáte klávesami Q, A, S, D. Jakmile se před vámi objeví nepřítel, tak v příslušnou chvíli stisknete odpovídající klávesu. Jak brzy objevíte, tak proudící davy nepřátel vlastně kopírují bicí linku z doprovodné hudby. Takže teoreticky budou mít u této hry výhodu ti, kteří umějí hrát na bubny a dokážou cítit rytmus:).
Coctail Girl
Postřehové hry - 1x
V této ne zrovna jednoduché hře se stáváte barmankou a Vašim úkolem je míchat a nalívat mnoho koktejlů podle toho, co si zákazník objedná. Chce to rychlost a přesnost. V každém kole musíte mít určitý počet peněz. Takže zamixujte, podejte a vezměte si peníze.
Paper Planes
Postřehové hry - 25x
V této bezvadné a velice jednoduché hře se ocitáte v roli papírové vlaštovky. Váš úkol je velice prostý, musíte se svou vlaštovkou letět stále dolů a vyhýbat se při tom všem překážkám, které jsou na Vás nastraženy. Čím větší úhel letu, tím větší rychlost vlaštovky.
Jungle Jiggy
Postřehové hry - 38x
V této hře se dostanete na velkou zvířecí taneční soutěž. Vy budete soutěžit co by opice. Předveďte tu nejlepší taneční formaci, aby jste od poroty dostali co nejvíce bodů a vyhráli tak celou soutěž.
Honey Bees
Postřehové hry - 15x
Vyzkoušejte si práci včelařky v roli mladé dívky. Dobrosrdečná dívka se snaží získat co nejvíce medu, který potom prodá a peníze věnuje místní škole na učebnice. Pomůžete jí z jejím ušlechtilým nápadem?
Bubble Hit Valentine
Postřehové hry - 23x
Čtrnáctý únor se v různých zemích světa slaví jako den svatého Valentýna, tedy svátek všech zamilovaných. Při této příležitosti vychází i různé počítačové hry a Bubble Hit Valentine patří právě mezi ně. Dostanete za úkol vytvářet minimálně trojice srdíček stejné barvy. To provedete postupným vystřelováním ze spodní části obrazovky.
Train 2048
Postřehové hry - 88x
Vezměte si jízdenku na vlak a naskočte na palubu nejzábavnější hry 2048, se kterou jste kdy cestovali. Pomoz strojvedoucímu nakrmit motor vlaku uhlím, aby se mohl prohánět po kolejích a procestovat celý svět! Abyste to dokázali, musíte k sobě přiřadit zapadající číselné bloky. Každá shoda dodá motoru trochu uhlí. Ale vlak stále není na tvůj vkus dost rychlý? Zkuste vytvořit obrovská komba pomocí vlastní šikovnosti nebo mocných vylepšení. Pomocí balónku zvedněte čísla blokující vaše shody nebo hoďte na pole bombu, která způsobí mohutný výbuch. Tak se chopte řízení vlaku, procestujte svět a dosáhněte co největšího vysokého skóre!
fall down
Postřehové hry - 3x
Bezvadná zábavná hra. Vašim úkolem v této hře je dojet s kuličkou co nejdále. Hrací plocha se Vám bude stále posouvat směrem nahoru a Vy budete muset proklouznout dírami v podlaze. Jak daleko dokážete dojet záleží jen na Vás. Pusťte se do hry.
Biolabs Outbreak
Postřehové hry - 277x
Pěkná online hra, ve které budete zápasit s viry nebezpečné choroby. V každé úrovni máte omezené množství medicíny, kterou postupně aplikujete do prostoru mezi viry. Cílem je virům znemožnit pohyb a tak je zničit.