Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Najdi 5 rozdílů
sponzorované odkazy

Najdi 5 rozdílů

Hrajete online hru Najdi 5 rozdílů

Spot 5 differences, neboli Najdi 5 rozdílů, je velmi povedená minihra. V každé úrovni se vám zobrazí dvě scény, které se od sebe liší právě 5 drobnými rozdíly. Najdete je?

ovládání hry Najdi 5 rozdílů

myší, viz instrukce ve hře • 1.36 MB • 1206x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Nowhere to Park
Postřehové hry - 76x
Po delší době jedna perfektní parkovací online hra s názvem Nowhere to park. Nechte si touto hrou otestovat vaše schopnosti coby řidiče, který se snaží zaparkovat na určená místa. Dokážete to bez oděrku na laku auta?
Bump Pinball
Postřehové hry - 21x
Klasický pinball jistě znají starší generace, v minulosti to totiž byla velice populární hra na herních automatech. Speciálními packami odpalujete kuličku, aby nespadla do díry a nasbírala co nejvíce bodů.
Om Nom Connect Classic
Postřehové hry - 262x
Om Nom a jeho přátelé potřebují vaši pomoc v novém barevném dobrodružství Onet Connect! Pomozte Om Nomovi dát dohromady jeho přátele a podělte se s nimi o jeho chutné bonbóny. Abyste toho dosáhli, musíte k sobě přiřadit stejné roztomilé příšerky nebo bonbóny, aby zmizely z hrací plochy. Příšerky a bonbóny si však vzájemně brání v přiřazení, takže si musíte dávat pozor a najít správné pořadí a cestu k jejich spojení. Ale nebojte se, Om Nom má v rukávu několik skvělých bonusů, které vám v obtížných situacích pomohou! V případě, že na hrací ploše nemůžete najít žádnou shodu, můžete použít lupu. Nebo použijte Om Nom Shuffle k promíchání aktuálního pořadí na hrací ploše a přemístění všech příšerek a bonbónů! Jste připraveni pomoci Om Nomovi rozdělit se o bonbóny se všemi jeho kamarády? Pak se rovnou vrhněte do hry a dosáhněte co nejvyššího skóre!
Test koordinace
Postřehové hry - 30x
V této hře si můžete vyzkoušet vaši koordinaci, rychlost a přesnost. Máte zde pár úkolů, u kterých si to můžete vyzkoušet. Takže neváhejte a pusťte se do toho. Nudit se určitě nebudete. Záleží jen na Vás, jak šikovní budete.
18 Wheels Driver 2
Postřehové hry - 54x
Druhý díl povedené hry na parkování kamionu. Pokuste se usednout za volant tahače a zaparkovat ho na určené místo. Je to docela makačka. V dalších úrovních přibyde návěs, s kterým už je to pěkná fuška.
Bioblast
Postřehové hry - 24x
Oddechová záležitost v podobě klonu klasické hry Zuma. Budete vystřelovat barevné viry a snažit se seskupit vždy alespoň trojici stejných virů. Musíte však jednat rychle, protože virový had se rychle blíží...
hra v Unity3D
Backyard Archer
Postřehové hry - 32x
Staňte se přeborníkem v lukostřelbě. Na dvorku jste si zařídili provizorní cvičiště, kde si natrénujete všechny lučištnické dovednosti. V perfektní 3D grafice vás čeká super hra, která vás chytne a nepustí.
Starship eleven
Postřehové hry - 39x
Zahrajte si tuto skvělou hru a užijte si plno zábavy. Na výběr máte ze dnou kosmických lodí, které musíte umět dobře ovládat. Vašim úkolem je posbírat různé věci, které potkáte po cestě. Dávejte si pozor, aby Vaše loď nespadla nebo nenabourala do nějaké překážky.
Jelly Collapse
Postřehové hry - 62x
Parádní hra na odreagování. Pokud máte rádi výzvy a hry na spojování stejných objektů, tak hned souštějte tuhle gamesku. V každém levelu máte za cíl nasbírat určitý minimální počet bodů a to tak, že odklikáváte stejně barevné bloky. Docela návyková online hra.
Fireworks
Postřehové hry - 245x
Pěkná postřehová online hra, ve které budete odpalovat rakety ohňostroje. V momentě, kdy se raketa začně rozsvěcet, tak klikněte na odpalovací zařízení příslušné barvy.
Apple Shooter Champ
Postřehové hry - 26x
Střelba z luku může být perfektní zábava. Přesně jako v této online hře, kde při špatné mušce může vaše figurantka přijít k úrazu. Vaším úkolem bude sestřelit jablko, které má žena na hlavě. Pokud se netrefíte do jablka, ale do ženy, tak ...no uvidíte sami.
Sea Scape
Postřehové hry - 19x
Vydali jste se na své lodi na širé moře a teď je váš čas vzít si potápěčskou výbavu a prozkoumat mořské dno. Pokuste se najít poklady námořníků, kteří neměli štěstí a se svými loďmi ztroskotali.
Super Kicks
Postřehové hry - 19x
Super Kicks je díky své obtížnosti docela chytlavá hra, která vás vždy po zkaženém míči donutí spustit hru znovu. A stále se pokoušet překonat vlastní rekordy... Hra se ovládá pouze myší.
Poke Bubbles
Postřehové hry - 36x
Tahle hra je klonem hry Bubbleshooter, ovšem tentokrát v motivu Pokémonů. Vystřelujte pokemony a snažte se tvořit alespoň trojice stejných. Čím větší kombinace, tím více bodů. Dokážete odstranit všechny pokémony z hrací plochy?
Hanna in a Choppa 2
Postřehové hry - 37x
Zajímavá postřehová hra Hanna in a Choppa se dočkala druhého pokračování, kde se oproti prvnímu dílu najdou různá vylepšení, takže pokud jste si oblíbili první díl, pak si určitě na druhý najděte chvilku času. Dostanete pod kontrolu vrtulník, se kterým se potřebujete dostat k vlajce a přistát u ní, což někdy vyžaduje hodně dobré reflexy. Někdy máte též na starosti jiné létající dopravní prostředky.