Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Najdi 5 rozdílů
sponzorované odkazy

Najdi 5 rozdílů

Hrajete online hru Najdi 5 rozdílů

Spot 5 differences, neboli Najdi 5 rozdílů, je velmi povedená minihra. V každé úrovni se vám zobrazí dvě scény, které se od sebe liší právě 5 drobnými rozdíly. Najdete je?

ovládání hry Najdi 5 rozdílů

myší, viz instrukce ve hře • 1.36 MB • 5423x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Blockade Blitz - chytlavá online hra
Postřehové hry - 21x
Graficky velice hezká hra Blockade Blitz staví svůj úspěch na klasických hrách typu Arkanoid nebo Break Out. Opět jde o pinkání a rozbíjení kvádrů. V této hře je ovšem řada vylepšení. Sbíráte bonusy, můžete tak mít třeba více míčků nebo se proměnit v aliena a bloky místo odpinkávání střílet. Rozhodně doporučuji. Hra Blockade Blitz se ovládá myší a klávesou Z (pokud máte bonus Omnitrix).
hra v Unity3D
Garbage Van Sim
Postřehové hry - 94x
A je tu další parkovací 3D hra, ve které se tentokrát projedete v popelářském autě. Zaparkovat takový těžkotonážní kolos nebude vůbec snadné, navíc se musíte vyhnout mnoha překážkám. Užijte si tuto skvělou hru.
Atlantis Jewels
Postřehové hry - 154x
Klasická postřehová online hra ve stylu bejeweled. Tedy, budete hledat vždy alespoň trojice stejných krystalů a ty pak po označení zmizí. Cílem je vyčistit celé herní pole. Dokážete projít všemi úrovněmi?
Starship eleven
Postřehové hry - 39x
Zahrajte si tuto skvělou hru a užijte si plno zábavy. Na výběr máte ze dnou kosmických lodí, které musíte umět dobře ovládat. Vašim úkolem je posbírat různé věci, které potkáte po cestě. Dávejte si pozor, aby Vaše loď nespadla nebo nenabourala do nějaké překážky.
The Tower
Postřehové hry - 25x
Pokud máte rádi klasické hry na stavění do výšky, například Tower Bloxx, tak vás tato hra příjemně osloví a zabaví. Podaří se vám postavit nejvyšší věžičku a porazit tak hráče z celého světa? Hra vyžadujete naprosto bezchybný postřeh.
Toy Story Woody To The Rescue
Postřehové hry - 42x
Graficky velmi přívětivá online hra na motivy oblíbeného kresleného filmu Příběh hraček. Vrhněte se do hry a zažijte skvělé dobrodružství. Nejdříve se rozhoupejte na laně a otestujte svůj postřeh při přeskoku na věž.
Rapid fire 2
Postřehové hry - 15x
Pěkná postřehová hra, kde nepůjde o nic jiného kromě střelby na cíle. Různé terčíky poletují sem a tam a vy se musíte trefit co nejblíže do jejich středu. Máte na to omezenou dobu tak miřte co nejlépe.
Invention Suspension
Postřehové hry - 31x
Přemisťujte různé předměty a házejte je do připraveného potrubí. V této hře ovládáte vrtulník, díky kterého musíte předmět najít a poté ho připevnit. Nakonec ho musíte odvézt k potrubí a tam ho vhodit. V každém kole přemisťujete jiný předmět.
The waitress
Postřehové hry - 58x
Další z čísnických her, ve které se budete snažit co nejrychleji a nejlépe obsloužit všechny zákazníky. Postupně jich bude čím dál více a vy to budete muset všechno včas stihnout. Tak si pospěšte a dejte do díla.
Nanotube
Postřehové hry - 876x
V této postřehové hře se setkáte s kolem, které má po svém obvodu určitou barvu. Se středu kola vám vylétávají kuličky a vy je musíte zachytávat stejně barevným obvodem kola. Dokážete je všechny chytit?
High Tide
Postřehové hry - 38x
Jednoduchá postřehová super hra, ve které máte za úkol dostat se do dřevěných krabicích co nejvýše. Hra se ovládá šipkama. V jednoduchosti je krása, tak tuto hru rozhodně zkuste.
Fuzzies
Postřehové hry - 34x
Příjemná online gameska s roztomilými chlupáči. Vaším úkolem bude vystřelovat chlupáče a spojit ho k dalším chlupáčkům na herním poli. Snažte se spojit vždy alespoň tři, aby se herní pole vyčistilo a mohli jste hrát dál.
Ghetto Chase
Postřehové hry - 2x
Většinou ve hrách hrajeme za ty hodné, ale dnes máte příležitost si zkusit, jaké to je být na té temnější straně zákona. Budete utíkat policistům, snažit se je setřást a překonávat nejrůznější překážky.
How Dare You
Postřehové hry - 29x
Nikomu není povoleno přerušit hlubokou meditaci mistra mnicha. Ale co když k tomu nějakým zlotřilým způsobem dojde? Odpovědi se dočkáte v této graficky povedené super skákačce.
Friv
Postřehové hry - 1283x
Zajímavá zábavná varianta hry bubbleshooter. Tentokrát budete vystřelovat barevné příšerky. Jako obvykle se snažte tvořit trojici stejných příšerek. Podaří se vám nahrát nejvyšší skóre?