Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Najdi 5 rozdílů
sponzorované odkazy

Najdi 5 rozdílů

Hrajete online hru Najdi 5 rozdílů

Spot 5 differences, neboli Najdi 5 rozdílů, je velmi povedená minihra. V každé úrovni se vám zobrazí dvě scény, které se od sebe liší právě 5 drobnými rozdíly. Najdete je?

ovládání hry Najdi 5 rozdílů

myší, viz instrukce ve hře • 1.36 MB • 7363x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Sharpshooter Fair
Postřehové hry - 23x
Jednoduchá minihra Sharpshooter Fair je vhodná především pro menší děti. Vaším úkolem je sestřelit zvířátka co nejrychleji to půjde. Navíc je důležité zasáhnout terčík. Zvířata s bílou vlajkou nesmíte za žádných okolností trefit. Hra se ovládá pouze myší.
Trouble in Hair Saloon
Postřehové hry - 37x
Mr. Bean je velice vtipná postavička, která se proslavila v mnoha seriálových dílech. Kromě toho si s panem Beanem a jeho věrným medvědím plyšákem můžete užít chvilku zábavy i v následující hře. Vezmete si na starost záškodnického pana Beana, se kterým se pokusíte ostříhat holičova zákazníka, aniž by si toho všimnul.
Sonic Heroes Puzzle
Postřehové hry - 127x
Hra Sonic Heroes Puzzle by se dala zařadit hned do dvou kategorií. Jedná se o logickou hru, protože u ní musíte dostatečně uvažovat, ale zároveň jde o postřehovou hru, jelikož musíte dávat pozor a rychle jednat. Na starost dostanete různé kuličky, v nichž se nacházejí hlavní postavičky ze seriálu o ježku Soníkovi. Tyto kuličky musíte přiřazovat k sobě, aby vznikaly vždy minimálně trojice.
Who Bob What Pants
Postřehové hry - 26x
Přeneste se do role školní houby, která v této hře likviduje zlé padouchy. K tomu využíváte bubliny, do kterých své protivníky chytáte. Za každého zničeného chuligána získáte body a bonusy.
Agent Turnright
Postřehové hry - 36x
Agent Turnright se snaží navázat na tradici starých počítačových her, které se daly hrát v automatech. Pokaždé dostanete jiný úkol a musíte se s tajným agentem pokusit o splnění rozmanitých operací. Celkově se jedná o poměrně zajímavý kousek, kde se pokusíte přeskákat propasti, zlikvidujete nepřátele nebo najdete správnou cestu pryč.
Feed Us V.
Postřehové hry - 46x
V již pátém pokračování hry s názvem Feed Us dostanete na starost krmení divoké vodní příšery, která dostala pořádný hlad. Do každé mise dostanete předem stanovený cíl, který se musíte pokusit splnit. Vězte, že to nebude úplně jednoduchá práce, i když by se to tak ze začátku možná mohlo jevit. Obtížnost se totiž stupňuje.
Toy Story Woody To The Rescue
Postřehové hry - 42x
Graficky velmi přívětivá online hra na motivy oblíbeného kresleného filmu Příběh hraček. Vrhněte se do hry a zažijte skvělé dobrodružství. Nejdříve se rozhoupejte na laně a otestujte svůj postřeh při přeskoku na věž.
What A Mess!
Postřehové hry - 93x
Název této superhry by se dal přeložit jako To je ale nepořádek. A skutečně - pokoj je plný věcí bez hlubšího smyslu uspořádání. Vaším úkolem ale nebude úklid, nýbrž nalezení věcí ze seznamu.
Rat Shot - vystřelte myšáka
Postřehové hry - 24x
RatShot je výborná "odpálkovávací" flash hra. Vaším úkolem je vystřelit myšáka z lahve tak, aby pomocí vašeho klikání doplachtil co nejdále. Cestou je samozřejmě dobré potkat pár bonusů (balonek, svíčku, mušku, žárovku, pastičku). Důležité je třísknout kladivem co nejrychleji a ve správný moment.
Easter Bunny
Postřehové hry - 26x
Najděte si svých pět rozdílů a dostaňte se tak do dalšího kola. V této hře máte Velikonoční motivy, na kterých se stalo pět chyb a vy ty chyby musíte najít. Chce to trpělivost a dobré očka. Hra je vhodná i pro děti.
Magic Well
Postřehové hry - 31x
V magické studni se nachází celá řada různých příšerek a vaším úkolem nebude nic menšího, než objevovat skupinky stejně vypadajících monster a klikat na ně, čímž je odstraníte. Minimální počet příšer v jedné skupince určené pro odstranění je tři. Hra obsahuje pěkný příběhový mód, u něhož se jistě zabavíte.
Jelly Cannon
Postřehové hry - 38x
Parádní super hra, ve které budete z děla vystřelovat cosi co vypadá jako želé. Hra obsahuje velké množství úrovní. Zpočátku jsou velmi snadné, ovšem postupem času náročnost docela rychle roste.
Orbawars Mayhem
Postřehové hry - 39x
Jestli jste fanoušky oblíbené hry Bubbleshooter, tak si tuhle herní záležitost nenechte ujít. Můžete si totiž zahrát hru buď proti počítači a nebo dva hráči na jednom pc. Cílem je vystřelovat barevné kuličky a tvořit minimálně trojice stejně barevných kuliček. A hlavně musíte být rychlejší a úspěšnější než soupeř.
Bomb Bandits
Postřehové hry - 9x
Jistě mnoho z Vás zná hru Snake. V této hře budete hrát za námořníka a Vašim úkolem bude sbírat bomby padající na palubu. Je to na stejné bázi jako Snake. Takže se pusťte do hry a ukažte, co ve Vás je. Určitě se u této hry dobře pobavíte.
Soul Quest Plus
Postřehové hry - 27x
Zajímavá online hra, ve které budete svou kuličku (duši) navádět na vznášející se Pandořinu skříňku. Level splníte, pokud budete skříče nablízku po určitý čas.