Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Najdi 5 rozdílů
sponzorované odkazy

Najdi 5 rozdílů

Hrajete online hru Najdi 5 rozdílů

Spot 5 differences, neboli Najdi 5 rozdílů, je velmi povedená minihra. V každé úrovni se vám zobrazí dvě scény, které se od sebe liší právě 5 drobnými rozdíly. Najdete je?

ovládání hry Najdi 5 rozdílů

myší, viz instrukce ve hře • 1.36 MB • 1215x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Planetary Pile Up
Postřehové hry - 311x
Mimořádně pěkná online hra pro chvíle oddechu. Jde o typický bubble shooter, tentokrát s tou změnou, že barevné objekty vystřelujete dolů. Snažte se tvořit stejně barevné trojice. Jakmile se hrací pole zaplní, hra končí.
Wheels of salvation
Postřehové hry - 5x
Hra s nesmírně originálním nápadem, který si mnozí z vás okamžitě zamilují. Hlavním cílem je dostat svého hrdinu nahoru z podzemí, k tomu budete používat různá ozubená kolečka, na které budete skákat.
Orbawars Mayhem
Postřehové hry - 38x
Jestli jste fanoušky oblíbené hry Bubbleshooter, tak si tuhle herní záležitost nenechte ujít. Můžete si totiž zahrát hru buď proti počítači a nebo dva hráči na jednom pc. Cílem je vystřelovat barevné kuličky a tvořit minimálně trojice stejně barevných kuliček. A hlavně musíte být rychlejší a úspěšnější než soupeř.
1001 Arabian Nights
Postřehové hry - 395x
Další z nekonečné řady oblíbených her ve stylu Bejeweled. Podobné superhry jsou tradičně mezi nejhranějšími. Bude k nim patřit i tato online hra? Hledejte stejné kameny a pokuste se vyčistit hrací pole.
Vector Runner
Postřehové hry - 14x
Pamatujete ještě na ty starší stroje jako Sinclair nebo Commodore s jejich jednoduchou grafikou? Tady máme krásnou předělávku právě takové hry. Vyhýbejte se létajícím meteoritům a snažte se nenechat zničit.
Crown Jewels
Postřehové hry - 39x
Klasická jednoduchá online hra na téma spoj tři stejné symboly. Tentokrát budete hledat trojice královských korun. Nebude to tak snadné, jak se může zdát, protože každá úroveň je omezena časem.
Piano Bar
Postřehové hry - 10x
Jako pianista v jednom baru se budete snažit okouzlit mladou slečnu. Zahrajte jí romantickou písničku. Nedělejte chybí ve hraní, to by slečnu zajisté odradilo a ztratili by jste šanci jí pozvat na rande.
Bubble Shooter Winter Pack
Postřehové hry - 33x
Klasický bubbleshooter, tentokrát však ve vánočním provedení. Jako u každé takové hry, i zde máte za úkol odstranit z hrací plochy postupně všechny vánoční koule a dárečky. Vystřelte kuličky správným směrem a tvořte alespoň trojice stejných objektů.
Combat Cat
Postřehové hry - 29x
Combat Cat je hra o kočce, která by se ráda vplížila do farmy, která je plná sýrů, mléka a dalších dobrůtek. Bohužel je farmička hlídána zlými psy. Pokuste se nicméně dostat se až do farmy a k jídlu. Čeká na vás 20 úrovní.
Poise - udržte rovnováhu
Postřehové hry - 17x
Poise je velice jednoduchá online hra. Jediný váš úkol je udržet krabici na prkně. Rovnováhu kontrolujete šipkama. Myší klikejte na červené bonusy, které vám mnohdy dost pomohou. Velký pozor dejte na žluté velké koule, které s prknem pěkně zamávají.
Drums of War - hudbou proti válce
Postřehové hry - 6x
V této hře sice budete bojovat s obrněným tankem, avšak není to klasická akční střílečka. Na tanku máte čtyři různá děla, která ovládáte klávesami Q, A, S, D. Jakmile se před vámi objeví nepřítel, tak v příslušnou chvíli stisknete odpovídající klávesu. Jak brzy objevíte, tak proudící davy nepřátel vlastně kopírují bicí linku z doprovodné hudby. Takže teoreticky budou mít u této hry výhodu ti, kteří umějí hrát na bubny a dokážou cítit rytmus:).
Spank the Monkey
Postřehové hry - 12x
Váš úkol v této skvělé hře je natáhnout virtuální plácačku jak nejvíc to jen půjde. Poté plácněte opičku a podívejte se na Váš rekord. Záleží jen na Vás, jak budete šikovní a jakou sílu budete schopni vynaložit.
Peet A Lock
Postřehové hry - 79x
Odemkněte zábavu a pomozte Peetovi dostat se na záchod ve hře Peet a Lock - dokonalé hře na vybírání zámků! Proveďte Peeta nejtěžší výzvou jeho života - zamčenými dveřmi do koupelny! Díky svým lockpickingovým dovednostem musíte klepnutím na obrazovku zasáhnout zvýrazněná místa, zatímco se čára pohybuje v kruhu. S každou další úrovní se náročnost zvyšuje, protože je třeba zasáhnout více míst. Ale pozor - pokud se vám nepodaří dveře odemknout špatným načasováním klepnutí, Peet ztratí kontrolu a pokadí se. To se nesmí stát! S vaší pomocí se Peet konečně dostane na záchod a postará se o své záležitosti. Díky zábavné hratelnosti a návykovým mechanikám je Peet a Lock ideální hrou pro každého, kdo se chce zasmát a zažít výzvu. A díky nekonečným úrovním vám zábava nikdy nedojde. Tak si Peet a Lock zahrajte hned teď a odemkněte zábavu v ultimátní hře lockpicking!
Nurse Slacking
Postřehové hry - 34x
Pěškná postřehovka s pěknou dávkou humoru a hezké grafiky. Budete hrát v roli mladé znuděné sestřičky, která vymýšlí vše možné, jen aby nemusela pracovat. Takže na vás čekají flákací činnosti v podobě psaní sms či závody s pacienty. Jen vás nesmí vidět doktor, to by bylo zle.
hra v Unity3D
Driving License Test 3D
Postřehové hry - 68x
Zahrajte si tuto online hru v Unity. Zkuste si praktický test na získání řidičského oprávnění. Dobře poslouchejte tutorial a pak se již vydejte na silnici. Zvládnete všechny nástrahy, které hra obsahuje?