Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Hexiom - super logická hra
sponzorované odkazy

Hexiom - super logická hra

Hrajete online hru Hexiom - super logická hra

Hexiom je moc pěkná logická hra. V hracím poli je vaším úkolem seskupit bloky tak, aby byly všechny žluté. Přemisťujte bloky se stejnými čísly. Pokud je bloků málo, zezelenají. Pokud je v okolí bloku dalších bloků více, zčervenají. Princip si osvojíte celkem rychle.

ovládání hry Hexiom - super logická hra

myší, viz instrukce ve hře • 0.19 MB • 646x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Marblelicious
Logické hry - 25x
Zajímavá online hra, která pěkně potrápí vaše přemýšlecí obvody ;). A jaké je zadání hry? Poskládejte kuličky ve správném pořadí podle barev. Nebude to snadné, protože tvůrci hry jednotlivé úrovně navrhli velmi důmyslně.
Rise of Atlantis
Logické hry - 656x
Rise of Atlantis je poutavá logická hra, která vás zavede do tajemného světa starověké Atlantidy. Ve hře jste postaveni před výzvu obnovit slavnou civilizaci tím, že spojíte tři nebo více stejných symbolů v řadě nebo ve sloupci. Tato zdánlivě jednoduchá úloha je obohacena o různé bonusy a power-upy, které hru činí dynamickou a zábavnou. S každým úspěšným tahem budete sbírat drahokamy potřebné k obnově legendárních artefaktů a památek Atlantidy. Strategicky musíte plánovat každý tah, aby jste maximalizovali kombinace a vyvolali řetězové reakce, které vám pomohou dosáhnout vašeho cíle rychleji.  Rise of Atlantis nabízí dlouhé hodiny zábavy díky stovkám úrovní a náročným puzzle, které jsou doprovázeny krásnou grafikou a atmosférickou hudbou, evokující tajemství starověkých časů. Tato hra je ideální volbou pro každého, kdo má rád logické hry a chce si procvičit strategické myšlení v působivém historickém prostředí.
Roly-Poly Cannon 2
Logické hry - 15x
Zničte všechny smajlíky, kteří se nachází v jednotlivých kolech. Uděláte to tak, že pomocí myšky namíříte a vystřelíte z kanónu. Chce to přesnost. Dávejte si pozor, aby se Vám dělová koule neskutálela dříve, než stihne vybouchnout.
Kamikaze Blocks
Logické hry - 25x
Ve hře Kamikaze Blocks si můžete vybrat jeden ze dvou módů. Na výběr je Puzzle, kde máte pouze omezený počet střel, zatímco v módu Arcade lze využívat neomezený počet střel. Těšit se můžete na pěknou porci zábavy, protože autoři připravili na pět desítek misí. Potřebujete sestřelit všechny čtverečky z plošiny.
Bayou Island
Logické hry - 40x
Poznejte tajemství ostrova Bayou v této zajímavé logické klikačce v tak trochu retro stylu. Objevili jste se na ostrově a vaším jediným úkolem je najít cestu pryč. Musíte vyřešit řadu hádanek a zjistit celou pravdu o příběhu.
Gem Rush
Logické hry - 22x
Zdánlivě jednoduchá logická online hra, která dokonale prověří vaše schopnosti a přesnou mušku. Cílem v každém levelu je sestřelit určitý počet diamantů. K dispozici máte jen pět střel, takže je nutné každý výstřel dobře promyslet.
Christmas Chaos
Logické hry - 38x
V tou pravou chvíli budete muset odříznout lano u tohoto Santa Clause. Ovládejte ho a rozhoupejte. AŽ bude v perfektním úhlu, tak se snažte provaz rozvázat. Tak se do toho pusťte.
The Mopples
Logické hry - 17x
Další z početné skupiny bejeweled a spoj tři her, které jsou tolik oblíbené a tolik hrané. I hra The Mopples si vás určitě získá. Hledejte alespoň trojice stejných obrázků a snažte se nahrát co nejvyšší skóre. Líbí se vám tato hra? Sdílejte ji na facebooku.
Pipol Smasher
Logické hry - 47x
Ve hře Pipol Smasher máte na starosti trochu netradiční úkol. Musíte totiž pozabíjet co nejvíce civilistů. Za tímto účelem dostanete k dispozici velké auto, s jehož pomocí se dají lidé snadněji pozabíjet. Hra obsahuje relativně velké množství misí, kdy se musíte pokusit plnit zadaný úkol co nejlépe a získávat body.
Rop
Logické hry - 17x
Oddychová jednoduchá gameska s názvem Rop. Vaším úkolem je spojovat body tak, abyste sestavili zadaný tvar. Je to sice lehčí superhra, ale ideální na takové to malé uklidňující hraní třeba v kanceláři.
Cuber
Logické hry - 12x
Zdánlivě jednoduchá logická online hra, která tak trochu prověří vaše schopnosti a znalosti fyziky. Cílem je postavit prvky tak, aby míček nespadl na zem. Krom míčku nesmí po dopadu spadnout ani jiný objekt. Docela makačka na závity :).
Domihammi
Logické hry - 41x
Hlavním hrdinou následující hry je hodný chlapík jménem Hammi. Po okolí se nachází roztroušené kostky domina a zlaté hvězdičky, které za zapotřebí posbírat v co největším možném množství. Hammi má u sebe kladivo, s nímž praští do první kostky domina a potřebujete, aby všechny kostky domina popadaly.
Super Stacker 2
Logické hry - 29x
Vašim úkolem v této skvělé hře je poskládat různé předměty na sebe tak, aby vydržely po celý časový limit. Není to tak jednoduché, jak to vypadá. Budete muset zapojit mozkové závity. Jak daleko se dokážete dostat záleží jen na Vás.
Poclick
Logické hry - 40x
Jednoduchá ale o to více chytlavá logická super hra, ve které budete tvořit linie stejných prvků. Trochu hra připomíná oblíbené hry tetris a různé spoj tři symboly hry. Podaří se vám docílit nejvyššího skore?
Blox forever
Logické hry - 17x
Zajímavá oddechová hříčka s velkolepou hratelností. Přesouváte pomocí myši kostičky k sobě, aby stejné barvy zmizely. Nenechte ale své kostičky uvíznout, jinak nebudete moci úspěšně dokončit celý level.