Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Hexiom - super logická hra
sponzorované odkazy

Hexiom - super logická hra

Hrajete online hru Hexiom - super logická hra

Hexiom je moc pěkná logická hra. V hracím poli je vaším úkolem seskupit bloky tak, aby byly všechny žluté. Přemisťujte bloky se stejnými čísly. Pokud je bloků málo, zezelenají. Pokud je v okolí bloku dalších bloků více, zčervenají. Princip si osvojíte celkem rychle.

ovládání hry Hexiom - super logická hra

myší, viz instrukce ve hře • 0.19 MB • 1285x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
hra v Unity3D
Ghostscape 3D
Logické hry - 31x
V této poněkud strašidelné hře okusíte opravdový pocit nebezpečí. Postavte se tváří tvář zlu a snažte se najít cestu ven z této hrůzné šlamastiky. V temném prostředí se snažte najít různé skryté předměty a uniknout pryč.
Space Ball Blaster
Logické hry - 1066x
Velmi pěkná variace na klasickou a megapopulární super hru Zuma. Vaším úkolem je vystřelovat barevné kuličky a snažit se vytvořit alespoň trojici stejných kuliček. Dokážete ubránit svou základnu před postupujícími kuličkami?
Flash lines
Logické hry - 982x
Logická hra, která prověří vaše strategické myšlení a vyžaduje maximální soustředění. V této hře je vaším hlavním úkolem umístit pět kuliček stejné barvy do jedné řady, ať už vertikálně, horizontálně, nebo diagonálně. S každým tvořením řady se vám ale na hracím poli objeví nové kuličky, což postupně ztěžuje vaše rozhodování a omezuje dostupný prostor. Strategie a předvídání jsou klíčové, protože jediný špatný tah může vést k rychlému konci hry. Tato hra je perfektní výzvou pro zdokonalení vašich logických schopností a rychlosti rozhodování pod tlakem.
Slice Points
Logické hry - 35x
Zajímavá online hra pro hráče, kteří u her rádi přemýšlí a trápí svůj mozek dumáním nad správným postupem. Cílem je dostat všechny obrazce mimo herní pole. To provedete několika dobře promyšlenými řezy, jejichž počet je však v každém kole omezen.
Bloons Player Pack 2
Logické hry - 24x
Další zástupce Bloons série. Máte k dispozici pouze omezený počet šipek a spoustu balonků ve vzduchu, které musíte sestřelit. Musíte perfektně vychytat balistiku, abyste jich každou šipkou sundali co nejvíc.
Všední den
Logické hry - 8x
Každý z nás občas zažije špatné a nepovedené ráno. Z jedním mladíkem, který takové ráno prožívá, se v této hře setkáte. Pokuste se na něj dohlédnout a zabránit raním nehodám, které mu hrozí.
Parking Zone
Logické hry - 54x
Zadání je jasné - máte pět aut a šest pozic na parkování. Vaším úkolem je zaparkovat auta tak, aby každé stálo na místě podle své barvy. Není to tak snadné, jak se může zdát...
Snoozleberg ep4
Logické hry - 16x
Být náměsíčný rozhodně není sranda. Tedy alespoň občas ne, když sledujete náměsíčného člověka, tak se nasmějete jistě dost. V této hře si to budete moci i vyzkoušet. Pomáhejte tomuto pánovi bezpečně překonat překážky.
Bubble Buster - super bublinky
Logické hry - 801x
Další z řady online her na téma Bubbleshooter; tedy spojování bublinek ze stejných barev. Cílem je zbavit se všech bublinek na hrací ploše. Není to snadné, ale na druhou stranu je to super zábava. Podaří se vám seskupit 5 stejných barev?
Furiosity
Logické hry - 20x
Furiosity je poměrně jednoduchá logická hra, ve které si občas pořádně potrápíte mozkové závity. Dostanete na starost přebarvování dlaždic z jedné barvy na jinou, ale vždy to musíte dělat podle nějakého předem stanoveného klíče. Pokaždé je potřeba přijít na princip, díky němuž se jednotlivé dlaždice přebarví.
Clix
Logické hry - 30x
Zastavějte celé pole pomocí kamenů tak, aby Vám nezůstalo ani jedno políčko prázdné. Budete muset použít hlavičku a kombinovat různé varianty. Není to ani trochu jednoduché. Pusťte se do hry a ukažte, jestli tento nelehký úkol zvládnete.
Magic Blaster
Logické hry - 37x
Alespoň na krátkou dobu se můžete stát čarodějem, který dokáže vyvolávat mocná kouzla. K dispozici máte pokaždé různou zásobu kouzel, ze kterých můžete vybírat ty nejvhodnější. Některé kouzlo dokáže odstranit nepříjemnou překážku, zatímco s jiným kouzlem dokážou předměty levitovat ve vzduchu, čehož se dá vhodně využívat.
Puzzle Soccer
Logické hry - 20x
Odpalujte fotbalové míče. Snažte se dostat stejnobarevné fotbalové míče k sobě. Když budete mít u sebe tři stejné míče, tak vám hra připíše skóre. Tak se do toho dejte a nechte si balón odrazit od stěn.
Help the knight
Logické hry - 30x
V této hře si připomenete jak šachy tak staré rytířské doby. Máte totiž pomoci statečnému rytíři zdolat vzdálenost mezi prvním a druhým hradem - není to ale tak jednoduché. Jeho kůň totiž skáče pouze do šachového L.
hra v Unity3D
Meteor Mash
Logické hry - 325x
Tak trochu jiné ztvárnění oblíbené hry Miny (minesweeper). Poměrně jednoduchá hra, ale na druhou stranu docela chytlavá a skvěle hratelná. Hra obsahuje neuvěřitelných 90 originálních úrovní.