Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Horse Racing

Hrajete online hru Horse Racing

Horse Racing je jedna z mála miniher, ve kterých budete ovládat závodního koně. Cíl této závodní hry je jasný - dostat se do cíle jako první. Na trase jsou různé překážky, které překonáte kliknutím (dvojité kliknutí je pro vyšší skok). Nezapomeňte sbírat bonusy a plody ze stromů, které vám dodají potřebnou energii.

ovládání hry Horse Racing

myší, viz instrukce ve hře • 0.62 MB • 494x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Závodní hry"
Taxi Madness
Závodní hry - 18x
Přidejte se k šílenému závodu taxikářů. Nastupte do svého žlutého taxíku a rozdejte si to s dalšími účastníky podivného závodu, ve kterém nebude daleko k nehodám.
Trials
Závodní hry - 8x
Tato s sportovní hra je pro ty, kteří mají rádi zdolávání překážek.Cílem hry je dostat se z bodu A do bodu B.V průběhu hry budete muset zdolávat na motorce různé překážky.Tato hra určitě potěší svou zpracovaností a plynulostí.
Earn to Die 2012: Part 2
Závodní hry - 45x
Hordy krvelačných zombie jsou zpět. Osedlejte svoje neohrožené vozidlo a vydejte se vstříc nemrtvým zombíkům. Oblíbená hra obsahuje mnoho vylepšení, nových aut a kopec zábavy.
Ambulance Truck Driver 2
Závodní hry - 10x
Druhý díl super hry na téma řízení sanitky. Opět budete mít za úkol převézt pacienta co nejrychleji do nemocnice. Plyn sešlápněte až na podlahu, ale pozor, abyste neskončili na střeše a pacient v nebíčku.
Earn to Die 2012
Závodní hry - 24x
Jedna z nejlepších online her za poslední roky. Trochu brutální, ale nadupaná hra hlavně pro kluky. Vaším úkolem bude drtit hordy zombíků a proklestit si mezi nimi cestu. Ve hře nechybí vylepšování vašeho vozítka.
Uphill Vegas
Závodní hry - 33x
Elvis Presley se ve svém slavném růžovém Cadillacu vydává na cestu kolem Las Vegas. Vy se jeho jízdy ujmete a zkusíte s ním vytvořit nějaké zajímavé prvky během závodění. Čím víc triků uděláte, tím více si naplníte turbo, které poté využijete na zrychlení. Aby toho nebylo málo, cestou ještě musíte posbírat co nejvíce žetonů z kasína.
Monster Truck Trials
Závodní hry - 38x
Už jste někdy dělali testera bezpečnosti terénních vozidel? Tím bych se tedy rozhodně nechtěl živit, ale zahrát si na to je prima. Splňte všechny zkoušky a pochlubte se svým celkovým dosaženým skórem.
hra v Unity3D
CARMYARD
Závodní hry - 26x
Vyberte si auto a projeďte se v poměrně rozlehlém světě, který byl vytvořen v enginu Unity. Můžete předvést celou řadu pěkných kousků a triků. Máte dostatečný skill na efektní skoky mezi budovami?
Jet Boat Racing
Závodní hry - 8x
Vyberte si ten nejlepší motorový člun, projděte tréninkovými jízdami, které vám ukážou, jak na tom jste. Potom už jen zbývá pustit se do porážení jednoho soupeře za druhým a vyhrát tak celé závody.
Winter Death Race
Závodní hry - 26x
Jste připraveni na 25 úrovní v této hře? Máme tady zimní závodní hru, tak se pokuste držet neustále v chladu a vyhýbejte se svým soupeřům aby vás nezničili. Tak se do toho dejte a vyhrajte tento závod.
Zombie Catcher Havoc
Závodní hry - 14x
Zombie jsou rozesety všude po městě, takže vaším úkolem bude nastartovat truck a všechny zombíky pochytat. U této online hry se dozajista pobavíte a budete mít možnost, předvést své řidiřské a parkovací schopnosti.
Mud Rally
Závodní hry - 0x
Jste soutěživý žabák, který se zúčastní závodu v kaluži. Osedlejte váš závodní lopuchový list a vydejte se na trať. Snažte se chytat mouchy, které vám dodají bonus body. Naopak se vyhýbejte včelám. Hra Mud Rally se ovládá šipkama. List jede vždy ve směru, který ukazuje malá bílá šipka.
hra v Unity3D
Extreme Cabbie
Závodní hry - 25x
Užijte si do sytosti tuto Unity hru, ve které budete jezdit autem a plnit nejrůznější úkoly. Čím vás tato super hra může oslovit? Jednak perfektní 3d grafikou a dobře zvládnutým ovládáním a celkovou hratelností.
Slot Car Grand Prix
Závodní hry - 29x
Akční závodní hra Slot Car Grand Prix vás zavede na žhavou dráhu plnou nabušených závodníků. Vyberte si své auto, vjeďte na závodní dráhu a sešrotujte pár pneumatik. Je to prima hra.
hra v Unity3D
Traffic Talent
Závodní hry - 64x
Tahle závodní online hra je docela zábavná. Budete se muset starat nejen o řízení auta, ale také dodržovat silniční pravidla. Dokážete projet trať bez jediného zaváhání?