Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Horse Racing

Hrajete online hru Horse Racing

Horse Racing je jedna z mála miniher, ve kterých budete ovládat závodního koně. Cíl této závodní hry je jasný - dostat se do cíle jako první. Na trase jsou různé překážky, které překonáte kliknutím (dvojité kliknutí je pro vyšší skok). Nezapomeňte sbírat bonusy a plody ze stromů, které vám dodají potřebnou energii.

ovládání hry Horse Racing

myší, viz instrukce ve hře • 0.62 MB • 180x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Závodní hry"
Mini rally
Závodní hry - 19x
Rally je mezi pány velice oblíbený sport, dá se o něm mluvit a debatovat snad do nekonečna. Tady budete mít jeho zmenšenou verzi, kterou si můžete vyzkoušet i u sebe doma. Na výběr máte 3 vozidla a 3 tratě.
hra v Unity3D
Lose the Heat 3
Závodní hry - 10x
Bezvadná závodní pařba v unity3D. Policie je vám opět za zády a nebude lehké se jich zbavit. Jeďte skrz město, vyhýbejte se překážkám a sabotujte policejní auta. Hodně zdařilá gamesa pro milovníky rychlé jízdy a adrenalinu.
Ambulance Truck Driver 2
Závodní hry - 10x
Druhý díl super hry na téma řízení sanitky. Opět budete mít za úkol převézt pacienta co nejrychleji do nemocnice. Plyn sešlápněte až na podlahu, ale pozor, abyste neskončili na střeše a pacient v nebíčku.
Doraemon Stree Race
Závodní hry - 25x
Pěkná závodní online hra, ve které budete soupeřit s dalšími závodníky, kteří jsou vskutku šikovní. K jejich poražení budete v každém případě potřebovat zrychlovač v podobě nitra. Takže rychle na trať a jedeme.
hra v Unity3D
Speed Rally Pro 2
Závodní hry - 1x
Závodní parádička v unity3D. Pěkná 3d grafika, skvělá hratelnost a plná porce adrenalinu. Stačí si vybrat oblíbené auto a dojet jako první do cíle. Tratě jsou dobře navržené, takže zažijete super projížďku.
Mars Buggy
Závodní hry - 1x
V této hře máte za úkol projíždět terénem naší sousední planety a sbírejte postavičky kosmonautů, za které budete v cíli bodově ohodnoceni. Musíte si dávat velký pozor, aby se Vám vesmírné vozítko nepřeklopilo, jinak budete muset začít celý level od začátku.
Sulky Riders
Závodní hry - 24x
Zahrajte si tuto příjemnou dostihovou online hru. Na začátku vyberte vhodného koně a žokeje, pak už nic nebrání v tom, abyste se podívali na závodní trať. Vše závisí na vašem umu, jak rychle budete mačkat směrové klávesy (doprava, doleva).
Boxster Racing
Závodní hry - 21x
Suprová závodní super hra s naprosto úžasnou grafikou. Musíte zdolat čtyři úrovně, abyste prokázali své geniální ridičské schopnosti. Jeďte co nejrychleji a projíždějte mazácky smykem všechny zatáčky.
Phineas and Ferb
Závodní hry - 21x
V této zábavné a chytlavé závodní super hře si můžete vytvořit vlastní autíčko. To složíte z několika různých náhradních dílů. Jakmile máte závoďáka hotového, vydejte se na závody. Hra je graficky suprová, skvělá zábava.
Bump Battle Royale
Závodní hry - 27x
Suprová závodní gameska v retro stylu a pixelové grafice. Nasedněte do pouťového vozítka a zkuste vyhrát v závodě. Můžete hrát single nebo hru pro více hráčů. Samozřejmě nechybí možnost koupit lepší autíčko a vylepšovat jej.
Police Revenge
Závodní hry - 24x
Jedete s policejním autem po dálnici a vaším úkolem je samozřejmě pochytat veškeré lidi, kteří porušují zákon. Snažte se o co nejlepší výsledek, abyste se mohli dostat do další úrovně této hry.
Monster Truck curfew
Závodní hry - 11x
V roli řidičky červeného monster trucku se budete snažit dostat před půlnocí domů.Cestu vám může znepříjemnit policie,chodci a auta na křižovatkách.Za každé zničené auto máte body.Nazbírejte jich co nejvíce
Uphill Rush 2
Závodní hry - 23x
Zajezděte si skvělé závody a předveďte všem, jak šikovní jste. Na začátku si vyberte oblečení a motorku, na které budete chtít zdolávat různé tratě. Nakonec se pusťte do samotného závodu. Nudit se určitě nebudete.
Gone To The Dogs
Závodní hry - 116x
Pěkná dostihová online hra, ve které se stanete majitelem závodního psa. Po celou hru budete muset dávat pozor na stav vašeho konta, protože tento běžecký sport je docela náročný. Ze začátku doporučujeme trénovat nejlevnějšího psího závodníka.
Super Rally Challenge
Závodní hry - 168x
Závody vozidel existují v různých podobách a jednou z nich jsou i rally. Jedná se o jízdu speciálně upravených aut, která se prohánějí velkou rychlostí v terénu. Vy se musíte pokusit jednoho takového auta ujmout a dokončit závod v co nejrychlejším čase. Před sebou máte hned několik závodů, v nichž se popasujete s příjemně vypadající krajinou.