Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Horse Racing

Hrajete online hru Horse Racing

Horse Racing je jedna z mála miniher, ve kterých budete ovládat závodního koně. Cíl této závodní hry je jasný - dostat se do cíle jako první. Na trase jsou různé překážky, které překonáte kliknutím (dvojité kliknutí je pro vyšší skok). Nezapomeňte sbírat bonusy a plody ze stromů, které vám dodají potřebnou energii.

ovládání hry Horse Racing

myší, viz instrukce ve hře • 0.62 MB • 111x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Závodní hry"
Demolition Drive 2
Závodní hry - 22x
Nastavte skokánek tak, aby když se auto rozjede, tak aby vyskočilo do míst, kde musíte vše shodit. Čím víc toho shodíte, tak tím více dostanete bodů. Snažte se o co nejlepší výsledek v této hře.
hra v Unity3D
CARMYARD
Závodní hry - 26x
Vyberte si auto a projeďte se v poměrně rozlehlém světě, který byl vytvořen v enginu Unity. Můžete předvést celou řadu pěkných kousků a triků. Máte dostatečný skill na efektní skoky mezi budovami?
Foofa Race
Závodní hry - 5x
Tato vtipná závodní hra určitě nezklame ty, co se chtějí pobavit. Své soupeře můžete zpomalovat různými bonusy, které sbíráte na trati. Zajezděte si třeba na měsíci nebo za polárním kruhem.Hra disponuje více auty a bonusy takže se nudit zaručeně nebudete.
Moto Trial Fest 5
Závodní hry - 33x
Skvělá onlinovka s motorkama. Tento již pátý díl přináší řadu novinek a hlavně nové náročné tratě plné nejrůznějších překážek. Jste-li opravdu dobří, podaří se vám zdolat 20 úrovní bez jediného zaváhání.
hra v Unity3D
Diablo Valley Rally
Závodní hry - 81x
Vydejte se do Údolí smrti a zúčastněte se náročného závodu. Dobře promyslete taktitu a snažte se dojet do cíle jako vítěz. Nebude to snadné, protože budete závodit s reálnými hráči z celého světa. Dokončením tratí se vám odemknou další auta.
Atom Heart
Závodní hry - 40x
Zajímavá závodní gamesa s motorkama a velkým množstvím různých překážek, které čekají až je úspěšně zdoláte. V každé úrovni však nestačí rychle projet trať, musíte plnit i různé úkoly - např. zničit zombíky.
hra v Unity3D
Country Ride 2
Závodní hry - 30x
Opravdu pěkné pokračování závodní hry Country Side v Unity3D. Vyberte si luxusní závoďák Ford Mustang a vyzkoušejte své schopnosti na několika tratích. Samozřejmě se snažte zajet tratě co nejrychleji.
Farragomate
Závodní hry - 31x
Zábavná online hra pro více hráčů. Běžte a skákejte se svým závodním morčetem a dosáhněte cíle dříve než vaši soupeři. Multiplayer hra pro všechny hráče. Docela chytlavá online hra.
Cats me if you can
Závodní hry - 18x
V této závodní online hře vyzval Chumpy Chump kočky na sportovní souboj. Kdo dříve dojede na farmu strýčka Phila, vyhraje pohár. Pomozte dvoum kocourům a vyhrajet tento závod. Naskočte do vašeho hotroda a nedejte Chumpymu žádnou šanci. Cestou sbírejte bonusy a vyhýbejte se překážkám. Hodně štěstí!
hra v Unity3D
Motor Toons
Závodní hry - 27x
Perfektní onlinovka v enginu Unity, takže očekávejte super 3d grafiku. Vyberte si svého oblíbeného komiksového hrdinu a vydejte se na závodní trať. Podaří se vám porazit další hráče z celého světa?
Jet Boat Racing
Závodní hry - 8x
Vyberte si ten nejlepší motorový člun, projděte tréninkovými jízdami, které vám ukážou, jak na tom jste. Potom už jen zbývá pustit se do porážení jednoho soupeře za druhým a vyhrát tak celé závody.
IonDrift Epsilon
Závodní hry - 27x
Jediným úkolem v této závodní hře je, abyste zajeli ten nejlepší čas. Musíte samozřejmě dojet do cíle v časovém limitu, takže není dovoleno se někde loudat. Každá trať má několik kol, takže se snažte.
hra v Unity3D
Awesome Drive
Závodní hry - 24x
Chopte se volantu a vydejte se na dobrodružství v této pěkné oddechové závodní hře s auty. Hra má jednoduché zadání - jeďte v rušném provozu co nejrychleji a hlavně bez sebemenší nehody.
Demolition Derby
Závodní hry - 15x
V této hře zažijete nepřekonatelné demoliční derby. Se svým autem se dostanete do arény plné diváků. Budete demolovat auta vašich nepřátel a to tak, aby vaše auto mělo co nejméně poškozených částí.
Urban Moto Trial
Závodní hry - 38x
Tato hra dokonale prověří váš postřeh a schopnost udržet rovnováhu na motorce, s kterou budete zdolávat náročný terén a překážky. Dokážete dojet až na samotný konec tratě? Nebude to vůbec jednoduché, ale rozhodně to bude zábavné.