Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Ginger Coloring Book
sponzorované odkazy

Ginger Coloring Book

Hrajete online hru Ginger Coloring Book

Ginger má své pěkné fotoalbum, jenže se stala strašná nehoda a její album ztratilo barvy. Ona se rozhodla, že ho vybarví, ale fotek není málo, tak buď tak hodná a pomoz jí s vybarvováním. Příjemnou zábavu.

ovládání hry Ginger Coloring Book

myší, viz instrukce ve hře • 0.27 MB • 48x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Colouring 2
Hry pro dívky - 12x
máš ráda podzim, když běháš s kamarády po louce a poštíte draky a pobíhate s pejsky? Máš ráda omalovánky? Pak je tato hra pro tebe tím pravým. Stačí si kliknout myší na tebou vybranou barvu, pak na místečko, které chceš touto barvou vybarvit a je to. Je to jen na tobě, jak si omalovánku vymaluješ, nejdůležitější je, aby se líbil výsledek tobě.
Beauty Maker 3
Hry pro dívky - 17x
Hezká slečna, možná má trochu namyšlený výraz, ale proč ne. Je krásná a štíhlá, což se v dnešní době nosí:) Ale co se nosí víc, ty jistě víš. Tak ji krásně oblékni do jejích cool hadříků a k tomu přidej krásné botky a doplňky.
Sue Avata Star 11
Hry pro dívky - 18x
Tak tady se opracdu nejedná o nic lehkého Sue Avata si potřebuje vzít na pár dní dovolenou a potřebuje někoho, kdo se jí dobře postará o její krámek s japonskými jídly, tak neváhej a dej se do toho:)
Asley Judd
Hry pro dívky - 27x
Obleč Asley Judd tak aby jí to slušelo. Má ráda volněší oblečení jako například šaty. Potřebuje dokonalé oblečení co se hodí do večerní společnosti. Potřebuje také nejaké přívezky s naušnicemi a střevíce.
Cody Dressup 18
Hry pro dívky - 11x
pěkná online hra pro dívky. Cody se dnes chytá na své první opravdové rande s idolem, po kterém touží už dlouhou dobu. v šatníku má velice pěkné oblečení, ale i doplňky, paruky a botky. Oblékni ji, ať se líbí.
Fairy Dressup 32
Hry pro dívky - 4x
Krásná Fairy se rozhodla jít dnes na karneval za jakousi lesní ženu, vílu či divoženku. Oblečení na to má vhodné jen najít tu správnou kombinaci a nejlepší model:) To je teď tvým úkolem. Dej se do toho!
Barbie Cake
Hry pro dívky - 16x
Panenka Barbie se dá najít v celé řadě počítačových her, kde slouží jako hlavní hrdinka. Nejinak tomu bude v rámci této hry, kde dostanete jedinečnou příležitost. Můžete si sami připravit velice pěkný dort, kde bude hlavní roli hrát opět naše stará známá panenka Barbie. Vyzdobte si dort podle vlastních představ.
Cutie Makeover 33
Hry pro dívky - 20x
Krásná slečna jde na přijímací pohovor jako čerstvá maturantka do telefonního centra. Che zapůsobit i od prvního dojmu a tak chce vypadat báječně. Nejpve zvol účes(klik na vlasy), pak oblečení(klik na triko) a pak už je všechno jasné!
The Flirt - zamilovaný flirtík
Hry pro dívky - 20x
Tito dva zamilovaní lidičkové se poprvé spatřili v hudebním klubu, byla to láska na první pohled. On je blázen do ní, ona naprosto zblázněná do něj. Samozřejmě se chtějí políbit, ale ne tak, aby to někdo viděl. Je to tedy klasická líbací online hra, kterou ocení především dívky.
Dress my Baby 2
Hry pro dívky - 46x
Roztomilá online hra pro naše nejmenší hráče a pro milovníky miminkovských oblíkaček. Vyberte pro miminko nejkrásnější oblečky a pokochejte se jeho krásou. Dá se vytvořit opravdu mnoho kombinací.
BBQ Academy
Hry pro dívky - 26x
Tak tohle není vůbec jednoduchá online hra pro dívky. Zahraješ si na pána prodávajícího ve stánku na pláži. Opravdu je to velmi složité. lidé si vymýšlí všelijaké kombinace:) Ale ty to jistě zvládneš.
Emma dress up
Hry pro dívky - 7x
Emma se dneska náhle rozhodla, že vybere nějaké nové oblečení pro všední dny. Má ho ale velkou hromadu a je docela nerozhodná. Budeš tak laskava, a pomůžeš jí vybrat to pravé, co jí bude nejvíc slušet?
Bath Room
Hry pro dívky - 15x
Tak tohle je opravdu velice srandovní online hra pro dívky. Tvým úkolem je krásně uspořádat tuto koupelnu včetně té blonďaté krasavice. Tvůj výkon bude pak v časopisu ,, koupelny kavak´´:D Tak si dej záležet.
Cody Dressup 44
Hry pro dívky - 2x
Tak teď je opravdu celá hra jen a jen na tobě. Tvým úlolem je upravit tuhle slečnu, jménem CODY. Můžeš z ní udělat roztomilou blondýnku, odvážlivku s modrými vlasy, rozvernou růžovku či stydlivou slečnu se světle modrými vlásky.
Style Dressup 9
Hry pro dívky - 8x
Zelená víla z krásného údolí má dnes svatbu, koukni se, vypadá jak hastoš. Její kamarádky víly chtějí, aby se jí svatba povedla tak sehnaly oblečení hodné svatby. Teď je na tobě, aby jsi ji krásně oblékla:)