Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Ginger Coloring Book
sponzorované odkazy

Ginger Coloring Book

Hrajete online hru Ginger Coloring Book

Ginger má své pěkné fotoalbum, jenže se stala strašná nehoda a její album ztratilo barvy. Ona se rozhodla, že ho vybarví, ale fotek není málo, tak buď tak hodná a pomoz jí s vybarvováním. Příjemnou zábavu.

ovládání hry Ginger Coloring Book

myší, viz instrukce ve hře • 0.27 MB • 607x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Model Dressup 75
Hry pro dívky - 22x
Vzhled je půlka úspěchu, není to pravda? A změna vlasů změní celého člověka? Koukni se na to. Měn slečnu, převlékej ji měň doplňky, účesy, botky kabelky, šperky. Je to na tobě. Příjemnou zábavu a neboj se experimentovat.
Baby Dressup
Hry pro dívky - 5x
Tvýmm úkolem je miminko krásně obléci, má totiž své první velké focení s maminkou:) Je to pro jeho maminku velice důležité. Tak neváhej a oblékej. Je to jen na tobě:) ať se hlavně miminko líbí:) :) :)
Model Dressup 41
Hry pro dívky - 39x
Krásná online hra pro dívky duchu návrhářství. Oblékni něžnou nevinnou dívenku dle svého výběru do nejrozmanitějšího oblečení. Šatník nemá zrovna malý, takže kreativitě se meze nekladou:) Výsledkem budeš ohromena.
Colouring 17
Hry pro dívky - 257x
Líbí se ti krásné víly, co tě ochraňují z nebíčka? Máš ráda omalovánky? Pak je tato hra pro tebe tím pravým. Stačí si kliknout myší na tebou vybranou barvu, pak na místečko, které chceš touto barvou vybarvit a je to. Je to jen na tobě, jak si omalovánku vymaluješ, nejdůležitější je, aby se líbil výsledek tobě.
Fairy Dressup 14
Hry pro dívky - 17x
Fairy je krásná žena, která má plný šatník báječného oblečení, ale ještě se nemůže rozhodnout, co si dnes vezme na sebe. Je to pro ni převelice důležité, neboť má rande se svým novým objevem, tak se snaž, ať vypadá skvěle a rande se jim vydaří:)
Model Dressup 103
Hry pro dívky - 4x
Tato slečna KATE je jak duší, tak šatníkem velice romantická. Krajky a šatičky jsou u ní na denním pořádku, ale nebojí se vzít si obyčejné džíny. Miluje a sbírá botky a ráda střídá účes. Teď je na tobě jak ji oblékneš.
Model Dressup 9
Hry pro dívky - 4x
Měly jsme tu již mnoho online oblíkaček, tahle je však vyjímečná už tím, že zde stojí muž a je to model, který se nechá obléknout tak, jak se to TOBĚ bude nejvíce líbit. Nemá méně možností než žena, tak se dej do oblékání:)
Beauty Maker 21
Hry pro dívky - 893x
Tak je tu teď opravdu nelehký úkol! Krásná online hra pro dívky. Máš tu hned čtyři úkoly. První je dívku krásně obléci, druhý pěkně nalíčit, třetí krásně učesat a nakonec všechno sladit doplňky, jako poslední úkol.
Colouring 4
Hry pro dívky - 26x
Máš ráda pohádky o princeznách. Zde máš jeden snímek z pohádky. Líbí se ti omalovánky? Pak je tato hra pro tebe tím pravým. Stačí si kliknout myší na tebou vybranou barvu, pak na místečko, které chceš touto barvou vybarvit a je to. Je to jen na tobě, jak si omalovánku vymaluješ, nejdůležitější je, aby se líbil výsledek tobě.
Supermodelka 3
Hry pro dívky - 30x
Krásná online hra pro dívky. Tato modelka potřebuje nutně novou stylistku a to jsi ty! Uprav ji! Pleť změníš kliknutím na skin, vlasy (hair), tričko (tops), kalhoty, kraťasy, sukně (bottoms), šperky (jewellery), botky (shoes) a pozadí (background). Příjemnou zábavu:)
Clara make up
Hry pro dívky - 11x
Clara se náhle rozhodla, že chce dnes vypadat jinak než obvykle. Pomoz jí tedy se nějak originálně nalíčit - můžeš si vybrat ze spousty různých možností. Dám ruku do ohně za to, že tobě se to určitě povede.
Star fashion
Hry pro dívky - 21x
Že nevíte, milá děvčata, jakou módu mají nejradší hvězdy světového formátu? Tak v této hře si ji budete moci vyzkoušet. Jistě vás ohromí veliké množství oblečení na výběr, které zde dostanete. Pro malé parádnice lahoda.
Monster High Avatar
Hry pro dívky - 50x
Pěkná hra vhodná pro děti a jistě si ji oblíbí i dívky. Z jednotlivých dílků můžete poskládat vlastní postavičku ze seriálu Monster High. Popusťte uzdu své fantazii a vytvořte novou hrdinku ze Strašidelné školy.
Skelita Calaveras Boney Makeover
Hry pro dívky - 46x
Skelita se může na první pohled jevit jako holka kost a kůže. Na druhý pohled však zjistíte, že je to spíš jen kost :-). A aby byla i pěkná kost, tak potřebuje vaše rady ohledně výběru makeupu a líčení.
Beauty Maker 79
Hry pro dívky - 21x
V této online hře pro dívky soutěžíš o svého idola se svou sokyní! Tak si dej opravdu záležet! Nápovědu nalezneš v modrém čtverečku HINT! Nejprve ji oblékni, pak nalič, ppotom jí dej vhodný účes a nakonec dolňky.