Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Noidzor - RPG Arkanoid
sponzorované odkazy

Noidzor - RPG Arkanoid

Hrajete online hru Noidzor - RPG Arkanoid

Noidzor je zajímavá online hra, která využívá herní styl z legendárního Arkanoidu - postupné odstřelování cihliček. Navíc je zde možnost vylepšovat postavu a vlastnosti.

ovládání hry Noidzor - RPG Arkanoid

myší, viz instrukce ve hře • 3.26 MB • 618x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Drift Dudes
Arkády - 47x
Pálit gumy na asfaltu a driftovat si cestu přes cílovou čáru v této úžasné nové mutliplayer závodní hra, Drift Dudes! Projeďte celkem 6 různých tratí a chytře využívejte zkratky, rampy, boosty a další prvky, abyste porazili své soupeře. Dávejte si pozor na trávu, protože vás zpomaluje, a snažte se driftovat blátem, abyste získali výhodu! Na každé trati sbírejte mince, abyste mohli vylepšit své auto nebo si dokonce koupit nové. Můžete se také přihlásit a soutěžit s ostatními v žebříčcích. Snažte se co nejlépe a buďte nejrychlejší driftér!
Rampage Rex
Arkády - 5x
Zábavná skákačka, ve které se vydáte do muzea. Ovšem ne proto, abyste obdivovali krásné exponáty, ale proto, abyste tyto vzácné kousky zničili. A nesmí vás při tom nikdo vidět. Pusťte se do ničení.
Ben 10 Legend Racers
Arkády - 1x
Výtečná online hra s motorkou a oblíbeným herním hrdinou Ben10. Osedlejte svou motorku a vyjdete se v této arkádově laděné gamesce vstříc nástrahám a překážkám. Snažte se dojet až do cíle a hlavně nebourejte.
Crushing Cars
Arkády - 2x
Tak tato superhra prověří vaše řidičské umění a rychlost reakce. Vaším úkolem nebude nic menšího než zničit pokud možno všechny překážky, které se na trati objeví. Příjemná gamesa na takové to odreagování.
The Lonely King
Arkády - 0x
The Lonely King evokuje v hráčích staré dobré časy. Alespoň tedy co se grafické stránky hry týká. Po krátkém úvodu se ocitnete na hradě a ovládat můžete samotného krále. Vydejte se s ním na jeho dobrodružství. Ze začátku se naučíte základní prvky hry a později se přidávají další. Autoři si připravili celkem slušný počet misí.
Pig Dream
Arkády - 0x
Pěkná skákačka, ve které si zahrajete za malé prasátko. To se dostalo do tajuplného bludiště, kde bude zdolávat celou řadu překážek a pastí. Podaří se vám projít až na konec hry a splnit všechny mise?
Go Go Plant
Arkády - 79x
Go Go Plant vypadá jako poměrně netradičně zpracovaná hra. Dostanete možnost ovládat květináč s rostlinou uvnitř, který ovšem dokáže pochodovat, poskakovat a vrtat se v zemi. Cestou se pokuste posbírat různé bonusy a dostaňte se co nejdále to jenom půjde. Rozhodně to nebude snadné, protože v cestě stojí spousta překážek.
Verge
Arkády - 0x
Hlavní hrdina hry si za žádnou cenu nemůže vzpomenout, jak se vlastně dostal na místo, na němž se právě nachází. Pomozte mu bloudit po podivném světě a hledejte pokračování. Jediné, co pořádně umíte, je poskakování, takže se toho pokuste využít ve svůj prospěch. Nepřátelská stvoření lze zadupat do země.
Break It - pro milovníky arkanoidu
Arkády - 2x
Break It online hra hodně podobná legendárnímu Arkanoidu. V každé úrovni musíte odpinkat všechny bloky. Pod některými se skrývají body a pod některými zajímavé bonusy. Například možnost střílení. Navíc každých 30 000 bodů získáte další život. Náměty ze starých superher se vracejí, i to je případ hry Break it.
Wonder Boy
Arkády - 0x
Klasická arkádová hra, ve které vedete panáčka a sbíráte klíče. Samozřejmě je nutné vyhýbat se zlým psům, jejichž kousnutí by vás stálo život.
hra v Unity3D
Angry Gran Run India
Arkády - 1x
Nazlobená babuša je tu s dalším pokračováním oblíbené hry. Tentokrát se podíváme do Indie. Opět budete proskakovat překážky a snažit se co nejrychleji posbírat zlaté mince a další předměty. Nezapomeňte si zahrát i další díly (Halloween, Cairo, Christmas Village a první díl).
Rocket Santa 2
Arkády - 0x
Pěkná hra se Santou. Tomu přidělejte raketu a vystřelte ho až na měsíc. Cestou sbírejte zlaťáky, bonusy a snažte se doletět co nejdál. Podaří se vám hrou proletět až do úplného konce?
Turbo Tester
Arkády - 0x
Vrhačem vystřelujete auta na jezdecké dráhy. Zní to bláznivě? Ano, je to bláznivé, ale taky zábavné. Nesnažte se střílet příliš mnoho aut, aniž byste se netrefily na rampu. Za přesné umístění totiž na konci úrovně získáte vyšší bonus.
Ozee
Arkády - 3x
Ve hře s názvem Ozee si vezmete na starost osudy malého kluka, který se vydává do velkého světa. Jedná se o poměrně zajímavě zpracovanou arkádu, kde ze začátku dostanete dostatečné množství instrukcí, abyste se v tomto světě zorientovali. Musíte si občas dávat pozor, kudy skáčete a nesmíte se nikde zaseknout.
hra v Unity3D
Candlelight
Arkády - 0x
Demoverze hry, která zatím vypadá naprosto úžasně. Jak grafickým podáním, tak i herními prvky. V temném světě tmy budete hrát za svíčku a objevovat nejrůznější zákoutí tohoto zvláštního světa.