Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Noidzor - RPG Arkanoid
sponzorované odkazy

Noidzor - RPG Arkanoid

Hrajete online hru Noidzor - RPG Arkanoid

Noidzor je zajímavá online hra, která využívá herní styl z legendárního Arkanoidu - postupné odstřelování cihliček. Navíc je zde možnost vylepšovat postavu a vlastnosti.

ovládání hry Noidzor - RPG Arkanoid

myší, viz instrukce ve hře • 3.26 MB • 718x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Zumball
Arkády - 3x
Jeden z nejkvalitnějších zuma klonů vůbec. to je podařená hra Zumball. vyberte si jeden z mnoha módu a hurá do akce. Hra se vám rozhdoěn bude líbit
hra v Unity3D
Nicebergs
Arkády - 3x
V této pěkné vánoční super hře máte za úkol pomoci sněhulákovi v cestě ke stromečku. To uděláte tak, že budete přeskakovat ledovce. Myslíte, že je to lehké? No, uvidíme. Dejte se do hry a ukažte co ve vás je.
King of the Sky
Arkády - 1x
Skákačka vhodná hlavně pro menší děti. S opičkou se pokuste sebrat všechny bonusy, které jsou na obrazovce. Vyhýbejte se pastím. V pozdějších úrovních budete muset bojovat s nebezpečnými gorilami, to zvládnete díky zbraním. Hra King of the Sky se ovládá šipkama, útok je mezerníkem.
Jungle Bounce
Arkády - 1x
Pomozte zajíčkovi Whiskersovi užít si skvělý let na trampolíně. Cestou ve vzduchu sbírejte všechny bonusy, ale vyhněte se nástrahám a překážkám. Rychlost můžete zvýšit, pokud prolétnete vzdušným proudem. K pohybu použijte šipky.
Dolphin Cup
Arkády - 3x
Tahle hra je pokračováním povedené zábavy se starým známým delfínem. Máte pouhé dvě minuty na to, abyste provedli co nejvyšší skok - nejlépe až do nebe. Správně doskakujte, abyste se lépe odráželi.
Jacko in Hell
Arkády - 1x
Staňte se Jackem, který patří k symbolům svátku zvaného Halloween. Jacko byl požádán, aby objevil ducha Halloweenu. Vydejte se tedy napříč zajímavě vypadajícím světem a dávejte si dobrý pozor, aby se Jackovi nikde nic nestalo, protože do cesty se mu postaví řada nepřátel a také různé nebezpečné pasti.
Absorption
Arkády - 1x
Zajímavá bludišťovka, ve které má hrdina podivuhodnou zbraň. Pomocí této zbraně se musí dostat až na konec strastiplné cesty v bludišti plném nástrah. Podaří se vám dostat se do bezpečí?
Run Horace Run
Arkády - 1x
Pomozte Horácovi utéct před správcem přírodní rezervace. Vaším úkolem v této hře je vyhýbat se opicím na stromech a lvům na cestě. Pokud se jim nevyhnete, tak vás zbrzdí a ranger, který je vám v patách, vás sestřelí uspávací střelou. Snažte se doběhnout, co nejdále.
Angry Birds Halloween Boxes
Arkády - 4x
Kdo by neznal Angry Birds. Hra, která se hraje jak na mobilech, počítačích tak i na herních konzolích. Princip je jednoduchý - stačí vystřelit ptáčka a snažit se sestřelit všechny halloweenské duchy a strašidla. Jak se vám hra líbí? Pokud líbí, tak ji určitě sdílejte na Facebooku :).
hra v Unity3D
Crash Drive 2
Arkády - 5x
Zdařilá online hra v 3D enginu Unity3D. Zaposlouchejte se do hřmotného burácení. Není to lev ani tygr, dokonce ani slon. Je to nabušená čtyřkolka, se kterou zažijete kopec herní zábavy v této hře.
Lost Fluid
Arkády - 3x
Mimozemská příšerka se ztratila a objevila se v oblasti, kde se nachází spletité chodby, přes něž se musí propracovat, aby se mohla dostat na svoji domovskou planetu. Jedná se o poměrně zajímavou hru, která vypadá hodně netradičně a obsahuje v sobě prvky různých her. Musíte občas i trochu přemýšlet, jak dále.
Oh Snow!
Arkády - 3x
Další retro hra je tady! Tentokrát se můžete těšit na poměrně velký počet úrovní, ve kterých si vezmete na starost malou postavičku. Tento tvor hned od počátku musí utíkat před obrovskou sněhovou koulí, která ho hrozí zasypat na věčné časy. Kromě sněhové koule tvoří nebezpečí i tučňáci a pasti. Sbírejte sluníčka pro bonusové body.
Sonic Angel Island
Arkády - 1x
Myslím, že herní legendu ježka Sonica vám nikomu nemusím představovat. Tento malý hrdina je světoznámý a jistě si to zaslouží. V této hře se s ním setkáme znovu a to v trochu jiné podobě. Princip je ale stejný, jako na konzolích.
Bomb It 4
Arkády - 1x
V pořadí již čtvrtý díl této super herní ságy Bomb It. Hra je ve stylu klasického Bombermana - budete tedy v roli neohroženého panáčka klást bomby a s klidem ve tváři ničit své soupeře. Při kladení bomb sbírejte nejrůznější bonusy. Baví-li vás bombermanské hry, tak je toto jasná volba. Zahrajte si i předchozí díly 1, 2 a 3.
Beggars Wives Marry
Arkády - 0x
Ve hře Beggars Wives Marry si musíte vzít na starost hned dvojici postaviček, takže si hru můžete zahrát sami a ovládat je oba, nebo se domluvit s některým z přátel a každý si vezme jednu postavičku na paškál. Musíte se pohybovat po různých plošinkách, ale jeden bez druhého dále neodejde. Předměty může nosit pouze dospělý muž.