Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Noidzor - RPG Arkanoid
sponzorované odkazy

Noidzor - RPG Arkanoid

Hrajete online hru Noidzor - RPG Arkanoid

Noidzor je zajímavá online hra, která využívá herní styl z legendárního Arkanoidu - postupné odstřelování cihliček. Navíc je zde možnost vylepšovat postavu a vlastnosti.

ovládání hry Noidzor - RPG Arkanoid

myší, viz instrukce ve hře • 3.26 MB • 6135x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
hra v Unity3D
Parachute Bird
Arkády - 44x
Pěkná skákačka s tučňákem. V zásadě jde o jednoduchou hru s jednoduchým úkolem; doskákat v bezpečí až na konec cesty. Jak ale už na začátku uvidíte, nebude to vůbec lehké. Hra je v Unity3D.
The Lonely King
Arkády - 19x
The Lonely King evokuje v hráčích staré dobré časy. Alespoň tedy co se grafické stránky hry týká. Po krátkém úvodu se ocitnete na hradě a ovládat můžete samotného krále. Vydejte se s ním na jeho dobrodružství. Ze začátku se naučíte základní prvky hry a později se přidávají další. Autoři si připravili celkem slušný počet misí.
Party Pals
Arkády - 67x
Hezký pejsek a roztomilá kočička se vydávají na zajímavou procházku, kde se pokusí posbírat co největší počet dárečků, z nichž vypadávají další předměty. Jako první poběží kočička a hned za ní pejsek. Kočička dokáže vyskočit výš, a proto se toho musí vhodně využít. Pejsek následně posbírá zbytek, aby se přičetly body.
Bazonga Quake
Arkády - 40x
Velice sympatická slečna probudila faraona a jeho mumie z tisíciletého spánku, což se jim vůbec nelíbí. Rozhodnou se proto milou slečnu zlikvidovat. Vžijte se do role nic netušící dívka, které potřebuje před nepřátelsky naladěnými příšerami upláchnout. Cestou sbírejte peníze a podprsenky, aby se dívka mohla zachránit.
Friction
Arkády - 34x
Pěkná skákačka, ve které budete bleskurychle skákat až do místa, kde je uložen klíč. Jakmile máte klíč, běžte s ním rychle ke dveřím a hurá do další úrovně. Zvláštností jsou různé plochy, které mají odlišné vlastnosti.
Yuko 2
Arkády - 17x
Ve hře Yuko 2 je vaším úkolem projet co nejrychleji trať, posbírat veškeré bonusy, pokud možno do ničeho nenabourat a v časovém limitu přijet do checkpointu. Pokud se někde zaseknete a nestihnete přijet včas, vašeho vědce unesou mimozemšťané. Autíčko se ovládá šipkama, mezerníkem střílíte.
Guardian Angel
Arkády - 22x
Hrajte za andělskou krásku, která se snaží zachraňovat ztracené děti. Musíte si dávat velký pozor na nástrahy, které na Vás čekají v jednotlivých kolech. Kolik dětí dokážete zachránit je jen na Vás. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Fractured
Arkády - 23x
Další netradiční hra míří na monitory našich počítačů a jmenuje se Fractured. Vezmete si do parády chlapce, se kterým se vždycky pokoušíte dostat k duchovi. Obraz je většinou nějakým způsobem zdeformovaný a v pozdějších misích už se pohybujete v různých rovinách, což poměrně ztěžuje práci a odhad, kam se odebrat.
Kakatsumuri
Arkády - 33x
Ovládejte malého šnečka skrz spoustu stylových levelů - umí skákat, šplhat po zdech a sbírat bodíky. Věřím, že se s touhle hříčkou dost zasmějete, protože je to celé nakreslené v takovém vtipném duchu.
Pizza Delivery Challenge!
Arkády - 27x
Další hra, ve které hraje téměř hlavní roli voňavá pizza. Vrhněte se na dráhu kurýra rozvážejícího pizzu a plňte zadané denní úkoly. Činnost to nebude jednoduchá, protože na vaši pizzu má spadeno hladový t-rex.
The Amazing Spider-man
Arkády - 54x
Úžasný Spiderman je zpět s další online hrou, ve které zužitkujete svůj postřeh. Tentokrát se hra odehrává v New Yorku, kde budete pomocí svého pavoučího lana skákat po budovách. Podaří se vám nahrát skóre, kterým se zapíšete do síně slávy?
Rescue Panic
Arkády - 43x
Poznejte jaké to je být řidičem sanitky. Ten má za cíl dopravit do nemocnice pacienty v co nejkratším čase. Samozřejmě se musíte nejdřív dostat k pacientovi přes celou řadu překážek, které vám přichystá rušný městský provoz.
Jumping Nutty
Arkády - 31x
Zajímavá skákačka, ve které se setkáme s jedním členem zábavné partičky Happy Tree Friends. Vaším úkolem je skákat s Nuttym přes poletující ptáky. Nutty se ovládá šipkama a mezerníkem.
RuddyJelly Adventure
Arkády - 20x
Jednoduchá skákačka, která vás dostane do netušených výšin. V roli panáčka Ruddy Jellyho budete proskakovat přes obláčky a snažit se dostat co nejvýše. Cestou na vás čekají bonusy a různá vylepšení.
hra v Unity3D
Traffic Slam 3
Arkády - 39x
Poněkud zničující online hra, ve které budete mít za úkol jednu jedinou věc - nabourat vše, co vám přijde do cesty. Hra je v Unity, takže nechybí 3D grafika a spousta efektů. Autoři si dali záležet i na vysokém stupni zábavy.