Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Noidzor - RPG Arkanoid
sponzorované odkazy

Noidzor - RPG Arkanoid

Hrajete online hru Noidzor - RPG Arkanoid

Noidzor je zajímavá online hra, která využívá herní styl z legendárního Arkanoidu - postupné odstřelování cihliček. Navíc je zde možnost vylepšovat postavu a vlastnosti.

ovládání hry Noidzor - RPG Arkanoid

myší, viz instrukce ve hře • 3.26 MB • 9659x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Worm Food - Olgoj Chorchoj
Arkády - 27x
Zachrajte si na nenasytného obrovského červa Olgoje Chorchoje. Na povrchu si zatím v míru žije skupinka vesničanů, netuší však, že pod zemí se skrývá mocný červ, který má velkou chuť sežrat vše živé.
Infiltrator
Arkády - 21x
Agent s kódovým označením OOO dostal od vlády jasný úkol. Musí se infiltrovat na robotickou základnu, kde se ukrývá tajný projekt. Vžijte se do role tohoto agenta trojitá nula a vydejte se na dobrodružství, které může skončit různými způsoby. Dávejte si dobrý pozor na různé nástrahy a nepřátele. Pokud by agent zemřel, vláda vyšle jiného agenta.
Gold Miner Vegas
Arkády - 157x
Do Las Vegas by se chtěla jednou podívat spousta lidí - těch mladých i starých. Na cestu ale budete potřebovat nějaké peníze, tak se náš starý pán rozhodl, že si nakope nějaké zlato. Pomůžeš mu v tom?
Clobe: The Portal Adventure
Arkády - 51x
Hlavním hrdinou této hry je Clobe, žlutý smajlík, který se dokáže i bez končetin pohybovat po světě. Potřebuje v každé úrovni posbírat veškeré drahokamy, aby mohl aktivovat portál. Za malé svítící tečky také získáváte body navíc, takže by bylo moudré je posbírat. Čím rychleji dokážete úroveň dokončit, tím lépe.
hra v Unity3D
Crystal Clash
Arkády - 61x
Zajímavá originální online hra vytvořená v Unity. Je to ideální herní kousek, pokud si chcete zahrát ve dvou hráčích. Budete ovládat jakýsi krystal s pádly a snažit se porazit svého soupeře. Docela chytlavá gameska.
Flambos Inferno
Arkády - 36x
Musíte přežít opravdu plameny pod nohami. Dávejte si pozor, abyste na jednom místě nestali příliš dlouho, protože by jste se propadli dolů a to by pro vás znamenalo konec hry.
Peet Around
Arkády - 74x
"Peet Around" je dokonalou hrou na záchod, která vám pomůže najít úlevu a poskytne vám nezapomenutelný herní zážitek. Proveďte Peeta nekonečnými úrovněmi kruhového šílenství a užijte si strašně návykovou hru, která vás zaručeně zabaví na dlouhé hodiny. Hra má jednoduchý, ale náročný cíl - dostat Peeta na toaletu. Během procházení kruhů se určité úseky barevně zvýrazní, na které musíte klepnout, když do nich Peet vstoupí. Pokud se vám podaří trefit do menší oblasti v rámci barevné oblasti, můžete nasbírat bonusové body a komba. Hra nabízí nekonečné množství úrovní, které se postupně prodlužují a ztěžují. Aby se Peet dostal na toaletu dřív, než vyprší čas, budete potřebovat bleskurychlé reflexy a dokonalé načasování. Hra "Peet Around" vám rozhodně nedovolí odpoutat se od obrazovky, a proto pozor, tato hra není pro slabé povahy! Tak na co ještě čekáte? Zahrajte si "Peet Around" a připojte se k nekonečnému dobrodružství záchodové honičky!
Avalanche - návyková webová hra
Arkády - 29x
Online hra Avalanche! patří mezi prvotřídní neskutečně návykové herní kousky. Ovládáte bílý obdélník, který vypadá trochu jako orbitka. Cílem je proskákat se co nejvýše přes padající objekty. Není moc času na přemýšlení, neboť hladina nebezpečné tekutiny stoupá a stoupá...
Pokemon Rescue
Arkády - 32x
Nejznámější z Pokémonů se jmenuje Pikachu a stane se hlavním hrdinou následující hry. Jedná se o poměrně zajímavou skákačku, kde se snažíte dostat co nejvýše a splnit misi. Cestou narazíte na další Pokémony, ale někteří by mohli našemu malému žlutému hrdinovi ublížit, zatímco jiní dokážou jeho výkon podpořit.
RicoBrix
Arkády - 29x
Pokud jste vyrostli na 8bitových počítačích a automatech, tak si jistě pamatujete klasiku arkanoid. V podobném stylu je i tato nová hra. Čeká na vás celkem 20 úrovní, jejichž zdolání nebude vůbec snadné.
Santa Comming
Arkády - 82x
Jednoduchá online hra, ve které oceníte váš rychlý postřeh. Cílem je pomoci Santovi proskákat se přes překážky až na konec. Podaří se vám v bezpečí zdolat pohybující se plošinky a dopravit Santu dolů?
The apprentice
Arkády - 29x
Další roztomilá hříčka, ve které si zahrajete na zmrzlináře. V horkém létě je zmrzlina velice žádaná a tak není divu, že se budete otáčet jako na kolotoči. Vašim úkolem bude míchat zmrzliny podle přání zákazníků.
Mario Star Scramble 2 Ghost Island
Arkády - 27x
Velmi hezká skákačka s Mariem v hlavní roli. Jedná se o rozšíření online hry Mario Star Scramble, tentokrát se ale děj odehrává na ostrově duchů. Troufáte si vstoupit do hry, čelit tajemné atmosféře a nejrůznějším nástrahám?
Robot Phone Home
Arkády - 45x
Již podle názvu této hry je patrné, že hlavním hrdinou bude ztracený robot, který se snaží dostat domů. Aby ho někdo mohl dopravit domů, musí se dostat k satelitu a zavolat si pro pomoc. Skákejte se ztraceným robotem a vyhýbejte se jakémukoliv nebezpečí. Snažte se dopravit ho na místo určení, aby mohl odletět.
Cute Monster Jump Game
Arkády - 33x
Pokud máte rádi roztomilé příšerky, tak si bezpochyby zamilujete i tuto hru. Pomocí klávesy mezerník (Space bar) skáčete, směrovými šipkami se pohybujete. Postupně se snažte doskákat s příšerkou až k základně.