Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Noidzor - RPG Arkanoid
sponzorované odkazy

Noidzor - RPG Arkanoid

Hrajete online hru Noidzor - RPG Arkanoid

Noidzor je zajímavá online hra, která využívá herní styl z legendárního Arkanoidu - postupné odstřelování cihliček. Navíc je zde možnost vylepšovat postavu a vlastnosti.

ovládání hry Noidzor - RPG Arkanoid

myší, viz instrukce ve hře • 3.26 MB • 502x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Energy Champions - třídění odpadu
Arkády - 36x
Třídíte odpad? Pokud ano, tak pro vás bude tato hra příjemným zpestřením. Vaším úkolem je totiž třídit odpadky do správných kontejnerů. Online hra Energy Champion se ovládá šipkama, mezerníkem umístíte odpadek do kontejneru. Hrajte hru ve větším okně, abyste dobře poznali o jaké smetí se jedná.
Beggars
Arkády - 30x
Zkuste tuhle povedenou skákačku pro dva hráče. Hra nabízí nejen skvělou hratelnost, ale také super grafiku, která vás dozajista potěší. Coby dva neandrtálci budete překonávat nejrůznější překážky.
Wacky Balls
Arkády - 7x
Ovládněte hopíka a proskákejte všechny kola, která jsou na Vás nachystána. Po cestě sbírejte hvězdičky a také penízky. Jak daleko dokážete dojít záleží jen na Vás, takže se pusťte do hry a ukažte, co ve Vás je.
Tank Mania
Arkády - 17x
Vyberte si těžkotonážní tank a ničte vše, co vám bude stát v cestě. Některé překážky je docela těžké překonat, takže je nejprve zkuste likvidovat svými těžkými zbraněmi. Perfektní hra, která zabaví na pěkně dlouho.
Fire Ladybug
Arkády - 33x
Dvě podivné mimozemské berušky se dostaly na planetu, na které zřejmě není žádný život. Jejich vesmírnému plavidlu došlo palivo a tak se jej vydaly hledat. Podaří se vám překonat všechny nástrahy a posbírat dostatečné množství paliva na opuštění této planety? Dobrodružná skákačka jak se patří, doporučujeme.
The Lonely King
Arkády - 16x
The Lonely King evokuje v hráčích staré dobré časy. Alespoň tedy co se grafické stránky hry týká. Po krátkém úvodu se ocitnete na hradě a ovládat můžete samotného krále. Vydejte se s ním na jeho dobrodružství. Ze začátku se naučíte základní prvky hry a později se přidávají další. Autoři si připravili celkem slušný počet misí.
hra v Unity3D
Kung Fu Panda 2
Arkády - 45x
Kung Fu Panda je online hra v unity3D. Ve hře budete pomáhat dračímu bojovníkovi, který potřebuje vaši pomoc, aby ses stal nejlepším kungfu mistrem. Docela solidní bojovka, která pobaví každého hráče.
Vex
Arkády - 43x
Další zajímavá arkáda nese jednoduchý název: Vex. Dostanete na starost obyčejnou postavičku, která dokáže neobyčejné věci. Vyhýbejte se nastraženým pastem a snažte se dostat na místa označená vlaječkou, kde můžete při jakékoliv nehodě začít znovu a nemusíte začínat úplně na samém začátku. Snažte se o rychlé plnění úkolů.
Jumping Mouse
Arkády - 35x
Myši dokážou skákat do pořádné dálky, o čemž se přesvědčíte v následující hře. Dostanete možnost starat se o skoky jedné velké myši a cestou musíte posbírat nejrůznější drahokamy. Dávejte si ovšem dobrý pozor na to, aby myš neskočila někam mimo plošinky, jinak byste museli začínat úplně od startu mise.
Smurfs Battle
Arkády - 15x
Velmi pěkná online hra na odstřelování pomocí kanonu. Velte skupince šmoulů, kteří se rozhodli ovládnout Antarktidu. Vaším úkolem je zničit nepřátelské šmoulíky v každém z několika náročných levelů. Při hře budete muset dobře odhadnout sílu a dráhu střely.
Gizmo Rush Adventure
Arkády - 23x
Náš kámoš Gizmo se vydal na další dobrodružství se svou motorkou. Tentokrát bude jízda o něco složitější, protože cesta je pokryta náledím. Proto budete muset ukázat veškeré své dovednosti.
Yuko 2
Arkády - 16x
Ve hře Yuko 2 je vaším úkolem projet co nejrychleji trať, posbírat veškeré bonusy, pokud možno do ničeho nenabourat a v časovém limitu přijet do checkpointu. Pokud se někde zaseknete a nestihnete přijet včas, vašeho vědce unesou mimozemšťané. Autíčko se ovládá šipkama, mezerníkem střílíte.
Cuboy Quest 2
Arkády - 23x
Druhé pokračování hry Cuboy Quest nám dá pod ovládání kostičkovaného kovboje, který musí řešit úkoly v nezvyklém prostředí. Jedná se o dost zajímavou retro hru. Pokaždé se potřebujete dostat do odemčených dveří, ale někdy jsou tyto dveře zamčené, takže potřebujete najít způsob, jak by se jimi dalo projít.
Bad Piggies
Arkády - 34x
Zajímavá logická online hra, ve které hraje hlavní roli prasátko z Angry Birds. Prasátka se vydala ukořistit vajíčka, která jsou však umístěna na neznámém místě. Aby se tam dostaly, musí najít kousky mapy. K tomu vám poslouží sestrojená vozítka.
Jetpack Joyride
Arkády - 41x
Jetpack Joyride je tady! Připněte si Jetpack a připravte se na jízdu svého života! Jetpack si razí cestu přes lasery, rakety, sbírá mince a snaží se dojet co nejdále. Můžete také utrácet mince, abyste získali náskok, nebo sbírat vylepšení, abyste postoupili ještě dál! Dejte si však pozor, že power-up vás může zachránit, ale bez aktivních power-upů stačí, abyste se jednou dotkli laserů nebo raket a vaše cesta skončí. Buďte tedy opatrní a dostaňte se co nejdále!