Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Noidzor - RPG Arkanoid
sponzorované odkazy

Noidzor - RPG Arkanoid

Hrajete online hru Noidzor - RPG Arkanoid

Noidzor je zajímavá online hra, která využívá herní styl z legendárního Arkanoidu - postupné odstřelování cihliček. Navíc je zde možnost vylepšovat postavu a vlastnosti.

ovládání hry Noidzor - RPG Arkanoid

myší, viz instrukce ve hře • 3.26 MB • 406x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Ninja Trouble
Arkády - 53x
Ninja byl zákeřně otráven a musí se vydat pro léky. Na cestě najdete různé pilulky, které ninjovi přidají trochu životů, takže musíte postupovat rychle, ale zároveň obezřetně, protože můžete narazit na různé nepřátele. Pokaždé se potřebujete dostat do dveří, aby bylo možno pokračovat do další obrazovky.
Ben 10 Toxic Hazard
Arkády - 18x
Doktor Russ právě pracuje na vývoji nové radioaktivní zbraně. Ben 10 je však rázně proti tomu, což nás přivádí k vašemu úkolu. Tím není nic menšího, než zničení zlého doktora Russe.
Carnival Shooter
Arkády - 20x
Zahrajte si na střelce v pouťouvé střelnici. Vaším úkolem je sestřelit pohybující se terče v podobě zvířat. Každých 150 bodů vás katapultuje do další úrovně.
hra v Unity3D
Angry Gran Run: Halloween
Arkády - 33x
Oblíbená herní sága Angry Gran je tu s dalším dílem. Tentokrát je zaměřen na halloween. Opět vás čeká běh s rozlobenou babičkou, která musí sebrat všechny zlaté mince na ulicích. Podaří se vám splnit všechny úkoly?
Daymare Cat
Arkády - 27x
Hra s názvem Daymare Cat disponuje velice zajímavou grafikou, která rozhodně zaujme. Vypravíte se do zvláštního světa, kde musíte poskakovat a také řešit různé zapeklité situace. Hlavní hrdinkou je zde dívka, kterou musíte dopravit bezpečně až na samotný konec hry. Občas se musíte hodně zamyslet, abyste přišli na správné řešení.
Evolve Plus!
Arkády - 18x
Ve hře Evolve Plus! se vydáte do obrovského světa podmořských živočichů. Stanete se malou rybkou, která postupem času roste. Pomozte jí požírat menší živočichy, než je ona sama, a zároveň si dávejte dobrý pozor, abyste nenarazili na něco, co by bylo větší než vámi ovládaná ryba. S růstem získáte také nové schopnosti.
Sonic Extreme - klasická skákačka
Arkády - 26x
Sonica zná každé malé dítě. Tato populární postavička hraje hlavní roli i v této jednoduché minihře s názvem Sonic Extreme. Ve hře sbíráte zlaté kroužky a zbavujete se nejrůznějších nástrah. Hra se ovládá šipkama a mezerníkem.
Panik Plays Pop
Arkády - 17x
Panik je malý panáček, který má problém s bublinami plných kyseliny. V této hře je vaším úkolem zneškodnit všechny bubliny, od velké až po nejmenší. Ze začátku je hra docela těžká, ale pomůžou vám různé bonusy. Hra Panik Plays Pop se ovládá mezerníkem a šipkama.
Star Ball
Arkády - 31x
Tato hra je velice dobře propracovaná a prošpikovaná efekty a různými vychytávkami.Jakožto pilot plošiny od které se odráží koule se budete snažit zničit ostatní objekty nad vámi.Dostanete se dále až na konec samotného vesmíru ?
Ninja Jump
Arkády - 37x
Od dávných časů patřili ninjové mezi ty nejlepší bojovníky, jací byli v Japonsku k dispozici. Byli dokonale vycvičení a dokázali neuvěřitelné kousky. Jednoho ninju si vezmete na starost ve hře s názvem Ninja Jump a vydáte se vzhůru po nekonečné cestě. Musíte se ovšem vyhýbat nebezpečí a pokusit se dostat co nejdál.
Dino Super Jump
Arkády - 47x
Chytlavá skákačka s malým dinosaurem, který se snaží běžet co nejrychleji až do cíle. Jako na potvoru je cesta plná překážek, takže je budete úspěšně zdolávat. Hra je chvílemi těžká, ale naštěstí se při ztrátě života nezačíná od začátku.
Bee Amass
Arkády - 37x
Cílem hry Bee Amass je naplnění pláství medem ve včelím úlu. Pomozte včelce ve sbírání medu z různých květinek v předem určeném čase. Později musíte med rozdělit do pláství. Pokuste se postupovat rychle, aby se dalo pokračovat do další úrovně. Za každou neobhospodařenou květinu dostanete minusové body.
Cosmo Gravity 2
Arkády - 25x
Nápadité pokračování pěkné hry Cosmo Gravity. V tomto druhém díle budete v roli sympatického astronauta prozkoumávat tajemnou vesmírnou loď. Čekají na vás vzrušující hororové zážitky.
Kim Possible: Drakens Lair
Arkády - 9x
Světoznámá hrdinka Kim Possible se vydává na další dobrodružnou výpravu, kde bude zachraňovat svět před nebezpečím. Cestou narazíte na celou řadu překážek, pastí a nepřátel. Postupně musíte přeskakovat přes jednotlivé plošiny, vyhýbat se laseru nebo třeba otevírat dveře za pomoci vzdálených pák. Dokážete si poradit za každých okolností?
Milk And Coffee
Arkády - 25x
V této hře na vás čekají dvě kočičky. Vaším úkolem bude dostat je k sobě. To však nebude vůbec lehké, protože budete muset vymyslet cestičku, kudy kočka půjde. Cílem také je nasbírat co nejvíce zlatých mincí.