Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Noidzor - RPG Arkanoid
sponzorované odkazy

Noidzor - RPG Arkanoid

Hrajete online hru Noidzor - RPG Arkanoid

Noidzor je zajímavá online hra, která využívá herní styl z legendárního Arkanoidu - postupné odstřelování cihliček. Navíc je zde možnost vylepšovat postavu a vlastnosti.

ovládání hry Noidzor - RPG Arkanoid

myší, viz instrukce ve hře • 3.26 MB • 615x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Crazy Monster Rider
Arkády - 64x
Pěkná postřehová skákačka s dinosaurem. Na jeho hřbetu budete překonávat množství rozličných překážek. A nemusíte všechny jen přeskakovat, na řadu dojde i podlézání a dokonce i rozbíjení. Dobře se u hry bavte.
Uber Breakout
Arkády - 32x
Zajímavá minihra, ve které se budete snažit udržet na hrací ploše neposednou kuličku, která postupně ničí bublinky. Šipkama ovládáte jakási červená pádla, kulička vám nesmí proklouznout. Snažte se posbírat i řadu bonusů.
Crash Bandicoot
Arkády - 32x
Hlavním hrdinou hry s názvem Crash Bandicoot je zástupce zvířecí říše, který se dokáže pohybovat vzpřímeně a na dvou nohách. Kromě toho ovládá i další užitečné schopnosti, jichž jistě dosyta využijete. Vydejte se s ním do podivného světa, kde se pokuste posbírat všechny bonusy, ale dávejte pozor, abyste neskončili špatně.
Rumes of shalak
Arkády - 15x
Jednoduchá skákačka ve stylu starých počítačových her z 8bitových počítačů. Vaším úkolem je posbírat všechny předměty a vyhnout se všem nástrahám.
Noidzor - RPG Arkanoid
Arkády - 616x
Noidzor je zajímavá online hra, která využívá herní styl z legendárního Arkanoidu - postupné odstřelování cihliček. Navíc je zde možnost vylepšovat postavu a vlastnosti.
hra v Unity3D
Traffic Slam 3
Arkády - 24x
Poněkud zničující online hra, ve které budete mít za úkol jednu jedinou věc - nabourat vše, co vám přijde do cesty. Hra je v Unity, takže nechybí 3D grafika a spousta efektů. Autoři si dali záležet i na vysokém stupni zábavy.
Dragon Warrior
Arkády - 27x
Dračí válečník je tu, aby zastavil všechny zlé mocnosti a vydobyl si veliké vítězství. Musíš osvobodit svoji rodnou milovanou zemi a konečně nastolit mír všude na světě. Jen tak budeš moci být šťasten.
Jim Loves Mary 2
Arkády - 17x
Pokračování skvěle zpracované logické skákačky. Jim miluje Mary, ale ta je schovaná kdesi za překážkami. Vaším cílem je proskákat přes různé zádrhele a dostat se k Mary. Levely jsou poměrně důmyslně udělané a není to nic lehkého,
Bomb It 3
Arkády - 35x
Již třetí díl této bombové herní série. Nový díl pro vás přichystal celou řadu vylepšení. Pokud máte hry v tomto duchu rádi, tak si Bomb It 3 rozhodně zahrajte. Cílem je pokládat bomby, probourat si cestičku k soupeřům a poté je nekompromisně zničit. Vyzkoušejte i předchozí druhý a první díl Bomb It.
One Step Back
Arkády - 30x
Malý panáček se vydává do velkého světa. Nechce, aby ho pronásledovala minulost, takže se musí pohybovat pořádně rychle, protože jeho stín je mu v patách. Snažte se do cíle dostat v co nejrychlejším možném čase, protože jinak se dostanete do pořádných potíží. Některé úrovně jsou triviální, ale jiné jsou náročnější.
Save Me 3
Arkády - 22x
Život záchranáře není žádný med. Je nutné se rozhodovat ve zlomku vteřiny a pokusit ser zachránit každý život. Přesně to vás čeká v arkádě Save Me 3, ve které budete zachraňovat nebožáky z hořícího domu.
Nitrome Mega Mash
Arkády - 27x
Zajímavá plošinovka v retro stylu. Pomozte vést sedm našich hrdinů přes překážky v tomto podivuhodném světe. Hra je plná nebezpečí, proto své kroky dobře promyslete.
Angel Run
Arkády - 29x
Jednoduchá minihra vhodná hlavně pro nejmenší. V roli malého anděla musíte uhýbat před ohnivými koulemi zlých čertů. Na vše máte pouze jeden život.
Transmorpher 2
Arkády - 35x
Graficky perfektní a hratelně velmi přívětivá logická online hra, ve které budete procházet vesmírnou lodí. Čeká na vás řešení mnoha zapeklitých úkolů, ale věříme, že se vám vše podaří a hru dohrajete až do konce.
Bad Piggies
Arkády - 34x
Zajímavá logická online hra, ve které hraje hlavní roli prasátko z Angry Birds. Prasátka se vydala ukořistit vajíčka, která jsou však umístěna na neznámém místě. Aby se tam dostaly, musí najít kousky mapy. K tomu vám poslouží sestrojená vozítka.