Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Smileys War - řežba ve stylu Worms
sponzorované odkazy

Smileys War - řežba ve stylu Worms

Hrajete online hru Smileys War - řežba ve stylu Worms

Znáte legendární Worms 3D? Na podobném principu je založena i hra Smileys War. Červíky nahradily smajlíky a z tahové akční strategie se stala pořádná střílečka. Vyzkoušejte!

ovládání hry Smileys War - řežba ve stylu Worms

myší, viz instrukce ve hře • 3.63 MB • 678x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
hra v Unity3D
Warmerise Lite Version
Akční hry - 3x
Kyborgové se právě dostaly do rozhodující bitvy o osud celého vesmíru. Vy jste jedním z kybernetických bojovníků a musíte zabít co nejvíce nepřátelských jednotek. Takže hurá do této akční řežby v Unity.
Zone of Destruction
Akční hry - 5x
Luxusní střílečka pro milovníky akčních her. Zkuste porazit všechny protivníky a dostat se ze zóny smrti. Budete se muset prostřílet a prohrabat přes davy jednotek a přes různé překážky. Ale odměnou bude skvěle prožitý herní čas.
Zombie Waster
Akční hry - 6x
V této hře se vžijete do role pracovitého farmáře, jehož farmičku napadly krvelačné zombie. Vrhněte se do bitvy a ničte jednu zombie za druhou. Ovšem pozor na civilisty, kteří se do akce trochu přimotaly.
Lost Outpost
Akční hry - 4x
Velmi zdařilá střílečka lehce zahalená do hororové atmosféry. Hrajete za dva hrdiny, pomocí nichž ničíte vesmírnou základnu a vetřelecké jednotky. Ve hře samozřejmě nechybějí upgrady a nové zbraně a pomůcky.
Double Edge
Akční hry - 3x
Jako hlavní hrdina v této brutální bojové hře se budete setkávat se svými nepřáteli a nemilosrdně je zabíjet. K tomu můžete získat mnoho zbraní a také štítu, které si po každém kole můžete nakoupit.
GTA - brutalita ve městě
Akční hry - 2x
Známá a dnes již legendární hra GTA tentokrát v jednoduché flashové podobě. Vaším cílem je poslat na onen svět co nejvíce nebohých chodců. Podaří se vám během minuty zprovodit ze světa všechny chodce? GTA je velmi černohumorná hra :)
Spear and Katana
Akční hry - 16x
Na začátku hry Spear and Katana dostanete možnost procvičit a naučit se ovládání. Postupně se postavíte do cesty nebezpečným nepřátelům, které musíte překvapit a porazit je, aby vám nestačili ublížit. Pouze při útoku zepředu může nepřítel útok zablokovat, takže se pokuste ho napadnout i z jiné strany.
hra v Unity3D
Spore Game
Akční hry - 8x
Pomozte ubránit nově založenou kolonii v této báječné Unity3D hře nejen pro chlapy. Dosáhněte na 22 ocenění, která pomáhají v obraně kolonie. Podaří se vám přežít tak dlouho, jak jen to půjde?
Counter-Snipe
Akční hry - 2x
Ve světě sniperů není místo na druhou šanci. Pokud uděláte chybu, je to obvykle vaše poslední chyba v životě. V této hře je vaším úkolem zničit nepřátelské snipery dříve než vás objeví.
Headless Zombie
Akční hry - 20x
Parádní skákačka, ve které bude vaším úkolem pomáhat malému Carlovi v cestě za odplatou. Carl je trochu jiný hrdina, je totiž mrtvý, respektive je z něj zombík. Snad se vše vyřeší až s ním doskákáte do poslední úrovně a zabijete kouzelného bossa.
Storm Winds
Akční hry - 1x
Vy jako nejvyšší pověřený bráníte svoji mateřskou základnu před útoky četných nepřátelských hord. Máte sice hodně munice, ale protivníci se s vámi rozhodně nebudou mazlit, budete tedy muset jednat.
Arcane
Akční hry - 7x
V této hře přijměte roli bojovníka, který svede boj s ne jedním mužem. Pokuste se vždy vyhrát a vybudovat si tak silnější pozici. Máte možnost nakupovat si i různé druhy zbraní, štítů a vylepšovat si své schopnosti.
Under Wars
Akční hry - 4x
Pěkná akční hra, jejíž děj vás zavede do hlubin oceánu. Podmořské království bylo zasaženo zmutovanými rybami. Nyní je na vás, abyste se s nimi vypořádali.
hra v Unity3D
Gun Rider
Akční hry - 1x
Velmi povedená superhra vytvořená v Unity. Vše co se od vás čeká je ovládání bojového auta a střílení po nepřátelích. Snažte se pokuste se být nejlepším bojovníkem. Jak už jsme zmínili, hra je v Unity - lze ji hrát v prohlížečích kromě Chrome, kde již tento plugin není podporován.
Decision
Akční hry - 3x
Pozabíjejte veškeré nepřátele, kteří se vás budou snažit zabít. Nenechejte se zabít a pokuste se tady přežít. Všichni nepřátele na vás budou přicházet ze všech stran. Zaměňte si po čase zbraně a vystřílejte je v této super hře.