Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Smileys War - řežba ve stylu Worms
sponzorované odkazy

Smileys War - řežba ve stylu Worms

Hrajete online hru Smileys War - řežba ve stylu Worms

Znáte legendární Worms 3D? Na podobném principu je založena i hra Smileys War. Červíky nahradily smajlíky a z tahové akční strategie se stala pořádná střílečka. Vyzkoušejte!

ovládání hry Smileys War - řežba ve stylu Worms

myší, viz instrukce ve hře • 3.63 MB • 1912x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Prehistoric Shark
Akční hry - 4x
Po dlouhou dobu se zdálo, že éra dinosaurů je již dávno pryč. Omyl. Jak se můžete přesvědčit v této hře, tak někteří megatvorové stále přežili. A je na vás, jak využijete jejich brutální sílu.
hra v Unity3D
Robot Rampage 2
Akční hry - 10x
Pěkná 3D hra v Unity. Kačer Dodgers a Marvin dostali za úkol jednu nebezpečnou misi. Musejí za každou cenu zastavit invazi robotů. Není mnoho času, takže se hned dejte do hry a do boje proti zlotřilým mechům.
Space Trap - vesmírná bitva
Akční hry - 2x
Váš kosmický koráb byl přepaden nepřátelskými válečnými loděmi. Sveďte s útočníky boj o život. Šipkama vpravo a vlevo otáčíte loď, mezerníkem střílíte. Dobře využívejte obranný štít.
Castaway 2: Isle of the Titans
Akční hry - 2x
Akční RPG hra s názvem Castaway se dočkala druhého pokračování, které nese podtitul Isle of the Titans. Na začátku se ocitnete na naprosto neznámém ostrově a u sebe nemáte nic, čím byste se mohli ubránit před případným nepřátelským útokem. Vydejte se tedy vstříc zajímavému ostrovu, kde jistě najdete užitečné věci.
Jarbot
Akční hry - 2x
10 000 let před mimozemskou civilizací, byly zničení těmi samými stroji, které vymysleli. Po zkoumání specifické DNA, je na čase vše přestavĚt. Snažte se uchránit vyrůstající mimozemšťany.
Forgotten Dungeon
Akční hry - 4x
Máme tady velice podobnou hru hře diablo na počítač. Je tady témeř stejný uživatelský HUD. Budete zabíjet rytíře, sbírat věci a chodit do různých dungeonu. Tak se do toho dejte.
Zombie Exterminator
Akční hry - 2x
Pěkná zombie online hra, ve které budete ničit zombíky. V každém levelu musíte zneškodnit všechny zombíky, k dispozici máte celou řadu zbraní. Hře nechybí pěkná porce zábavnosti.
Ant City
Akční hry - 6x
Ant City rozhodně není komplikovanou hrou. Dostanete totiž do ruky obrovskou lupu a ocitnete se nad městem. Za pomoci slunečních paprsků se pokusíte zlikvidovat celé město. Musíte kliknout myší a podržet levé tlačítko, aby se aktivovalo pálení. Po městě pobíhá celá řada různých lidí, nebo jezdí vozidla. Vše můžete spálit.
Imminent 2
Akční hry - 6x
Válečná akční hra, která vás chytne na dlouhé hodiny. Bráníte si svoje opevnění proti nepříteli, který se neustále zlepšuje. Budete si muset dávat veliký pozor na obranu, protože jak se říká, čert nikdy nespí.
Sift Heads 1 Remasterized
Akční hry - 5x
Sestřelte své nepřátele, dávejte si pozor, abyste netrefili civilistu, protože to by pro vás znamenalo v této super hře konec. Tak se hlavně snažte, abyste splnili veškeré úkoly, které vám tato hra dá.
hra v Unity3D
Mini Attack: Urban Combat
Akční hry - 2x
Luxusní akční záležitost v unity3D. V roli vyzbrojeného vojáka se vydejte do bojem protkanyých ulic. Snažte se přežít jak jen to půjde, dobře miřte a pečlivě promýšlejte postup.
A tank named grizzly
Akční hry - 3x
Výborná vojenská střílečka, ve které ovládáte těžce naložený a obrněný tankový transportér. Aby byl ještě drsnější, dostal jméno Grizzly. Takového tanku už by se zalekly i otrlejší povahy, co myslíte?
The Lord of the Rings: Battle
Akční hry - 5x
Knižní trilogie Pán prstenů se dočkala skvělého filmového zpracování a celé řady počítačových her. Jedna z nich se nazývá The Lord of the Rings: Battle. Vezmete si v ní na starost mocného kouzelníka Gandalfa, se kterým se vydáte do nebezpečného světa bojovat se služebníky zla. Na čarování potřebujete dostatek magické energie.
Madness Retaliation
Akční hry - 5x
Na začátku hry se dozvíte něco málo k příběhu a můžete se vydat do akce. Madness Retaliation je bojová hra, kde dostanete možnost likvidovat nepřátele za pomoci různých zbraní. Postupem času se docela slušně navyšuje obtížnost, takže si musíte dávat stále větší pozor, aby se nestalo, že vás nepřítel zaskočí.
Blow a Raze
Akční hry - 2x
Skvěle hratelná logicko akční online hra s bombama. Tyto výbušné objekty musíte rozmístit tak, aby se budova zhroutila správným způsobem. Počet bomb je omezen, takže je nutné herní postup dobře promyslet.