Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Smileys War - řežba ve stylu Worms
sponzorované odkazy

Smileys War - řežba ve stylu Worms

Hrajete online hru Smileys War - řežba ve stylu Worms

Znáte legendární Worms 3D? Na podobném principu je založena i hra Smileys War. Červíky nahradily smajlíky a z tahové akční strategie se stala pořádná střílečka. Vyzkoušejte!

ovládání hry Smileys War - řežba ve stylu Worms

myší, viz instrukce ve hře • 3.63 MB • 101x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
GTA - brutalita ve městě
Akční hry - 37x
Známá a dnes již legendární hra GTA tentokrát v jednoduché flashové podobě. Vaším cílem je poslat na onen svět co nejvíce nebohých chodců. Podaří se vám během minuty zprovodit ze světa všechny chodce? GTA je velmi černohumorná hra :)
Kane the Ninja
Akční hry - 19x
Stalo se něco špatného. Krásnou princeznu kdosi unesl. Král Kenjo vyslal 100 bojovníků, aby ji našli, ale nikdo se nevrátil. Mladý ninja Kane se o této smutné události dozvěděl a rozhodl se, že princeznu najde a nepřátele potrestá. V roli malého ninji se vydáváte na dobrodružnou cestu. Hra se ovládá šipkama, útok je "A", klávesou "S" volíte speciální útok (hvězdice, bomby).
Zombie Splatter
Akční hry - 31x
Na váš pečlivě udržovaný trávník si dovolily vstoupit drzé zombies. To je vrchol! Chopte se zbraně a ukažte jim, kdo je tady pánem. Ve hře nechybí upgrady a pěkná dávka zábavy.
Metal Slug 3
Akční hry - 3x
Hrdinovi oblíbené minihry Metal Slug se porouchalo jeho obrněné vozítko. Nezbývá mu nic jiného, než se opět probít přes nepřátele s vaší pomocí. Akce jak má být!
Paldorian Defense
Akční hry - 21x
Hlídejte si své teritorium. Pokuste se zabít veškeré nepřátelské jednotky, které se k vám budou chtít dostat. Použíjte váš luk k tomu, abyste tyto troly, dinosaury zabili. Myší namiřte a určete sílu odpalu.
Decision 2
Akční hry - 29x
Dostaňte pod kontrolu jiné město, které je prolezlé ďáblem. Tak se do toho pusťte a ukažte, jak se umíte bránit proti těmto zlým nepřátelským jednotkám. Tak se do toho dejte. Zničte je všechny do jednoho.
Robo Slug 2
Akční hry - 18x
V téhle povedené akční hře máte za úkol zničit pomocí svých technologicky vyspělých zbraní všechny nepřátele. Má mnoho levelů, a na konci každého z nich vás čeká nějaká nová zbraň, takže se nebudete nudit.
Los Simpsons
Akční hry - 31x
Všechny fanoušky jistě těší nový film The Simpsons Movie. Samozřejmě se najdou i odpůrci toho skvělého seriálu. Možná právě pro ně je určena tato poněkud brutální minihra.
Heaven or Hell 2
Akční hry - 23x
Dobro a zlo svádějí neustálý souboj o nadvládu nad světem. Chvíli vítězí jeden, ale za chvíli už vše vypadá úplně jinak. Vy se ve druhém pokračování hry Heaven or Hell postavíte na stranu dobra a pokusíte se zlikvidovat všechno zlé. Potřebujete vybrat nejlepší možnou strategii, se kterou dokážete nepřátele porážet.
Cobra Squad 3
Akční hry - 48x
Vrhněte se do bitevní vřavy a chraňte svou základnu před útoky zkušených vojenských jednotek. Třetí díl oblíbené strategické hry Cobra Squad přináší řadu vylepšení a novinek. Dokážete svou základnu ubránit?
Balloon in a Wasteland
Akční hry - 180x
Hlavní hrdina hry se rozhodl proletět vzducholodí, ale během letu se mu stala nepříjemná nehoda a musel nouzově přistát. Naneštěstí se ocitnul na temném a odlehlém místě, kde se nachází nepřátelsky naladěné příšery všeho druhu. Dobrodruh se musí pokusit svoji vzducholoď opravit, aby se mohl dostat bezpečně domů.
Boxhead More Rooms
Akční hry - 15x
Boxhead More Rooms je prakticky stejně zábavná superhra, jako díl Boxhead 2. Jste jakýsi igráček v bludišti plném zombíků. Úkol je jasný, zneškodnit všechny zombíky a silnější bossy. Postupem času získáte mnoho účinných zbraní, například brokovnice je pekelně dobrá.
Zombie at the Gates
Akční hry - 10x
V této hře hrajete za krále, který musí sbírat různé mince a suroviny. Dávejte si hodně velký pozor na zombíky, kteří vás budou chtít zničit. Po každé úspěšne úrovní si můžete vše vylepšit. Tak se do toho dejte.
Demons Down Under
Akční hry - 19x
Hra plná démonů a replikujících se nepřátelských stvůr. V roli nebojácného zajíčka budete ničit nepřátele. Samozřejmostí je vylepšování vlastností zajíce a mnoho zajímavých herních prvků.
Dead of Night
Akční hry - 22x
Tuhle taktickou hru si budou moci užít i ti, co nemají moc rádi zběsilé tempo, a bláznivé klikání sem tam je nebaví. Obraňte se před útokem ohavných Zombie, tohle je jediný cíl v této pomalejší hře.