Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Smileys War - řežba ve stylu Worms
sponzorované odkazy

Smileys War - řežba ve stylu Worms

Hrajete online hru Smileys War - řežba ve stylu Worms

Znáte legendární Worms 3D? Na podobném principu je založena i hra Smileys War. Červíky nahradily smajlíky a z tahové akční strategie se stala pořádná střílečka. Vyzkoušejte!

ovládání hry Smileys War - řežba ve stylu Worms

myší, viz instrukce ve hře • 3.63 MB • 730x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Gorilla Grodd Barrels of Peril
Akční hry - 1417x
Zajímavá plošinovka s Batmanem. Vaším úkolem je porazit gorillu Grodd a zachránit vaše přátele. K dispozici máte zbraně, zbytek závisí na vašem umu a taky trochu na štěstí.
Grossout
Akční hry - 2x
S naším politikem Grossem to nemá nis společného, i když by to tak mohlo podle názvu vypadat. Je to totiž netradičním způsobem zpracovaná bojová hra, kde body za vítězství slouží jako platidlo pro nákup upgradů.
Fear Unlimited
Akční hry - 1x
Neomezený strach je vskutku to, co budete zažívat následující minuty, pokud si spustíte tuto hru. Temná atmosféra, krutí nepřátelé a tajemná grafika vás uchvátí. V podstatě jde ale o normální střílečku se spoustou protivníků.
American Commandos
Akční hry - 2x
Skvělá akční střílečka z pohledu hráče (FPS). Hrajete za dobře vyzbrojeného příslušníka americké armády a vaší misí je likvidovat nepřátelské teroristy. Dobře miřte a snažte se přežít všechny útoky.
Sift Heads Assault 3
Akční hry - 14x
Vinnie je zpět s dalším dílem oblíbené akční střílečky. Pokuste se přežít co nejdéle. Nebude to snadné, protože vlny nepřátel jsou každou chvílí silnější a silnější. Věříme, že s dobrým postřehem a muškou to zvládnete.
Mario Zombie Truck Shot
Akční hry - 1x
Zombie jsou po celé Maria Zemi a útočí na všechno. Naposledy Mário ovládá jeho kulomet na autu, se kterým si má pomoct v této zachráně. Pomozte Máriovi sestřelit a zabít tyto zombíky.
Nameless
Akční hry - 2x
V téhle zábavné hříčce budete bojovat proti samotným domácím spotřebičům - těm, kteří by vám za normálních okolností měli sloužit. Nezalekněte se, i kdyby na vás útočil sám mixer. Pokud to zvládnete, odměna vás nemine.
Toon Crisis 2
Akční hry - 1x
Slečna která si každý den udržovala svoji krásu a půvab pravidelným během. Náhle nemůže, protože se všude kolem objevují divné oblůdky, které musíte zničit, aby se vše mohlo navrátit do starých kolejí..
Swords and sandals 2
Akční hry - 7x
Pokračování úspěšné gladiátorské hry. Nyní můžete využít také služeb kouzelnice a mnicha. Druhý díl je o velký kus dál než díl první. Rozhodně doporučuju, nebudete litovat :). Tak schválně, do kterého turnaje se až dostanete?
Sky fire
Akční hry - 3x
Výborná letecká střílečka, ve které si vyzkoušíte boj s letounem. Poletíte nad krásnou krajinou v oblacích a rozdáte si to s mnohonásobně více početným nepřítelem. Sbírejte upgrady pro lepší střílení.
The Endless Zombie Rampage
Akční hry - 2x
Běsnění nemrtvých vás čeká v této poněkud drsnější minihře. Vaším úkolem je ochránít základnu před nájezdy zombíků. Nebojte, nemusíte bojovat holýma rukama. Určitě oceníte velký výběr zbraní, které z vás udělají rázem řezníka ;).
Skirmish
Akční hry - 1x
Jednoduchá ale chytlavá online hra, to je Skirmish. V roli neohroženého bojovníka stojíte proti přesile krvelačných nepřátel. K dispozici máte zprvu meč a poté až 6 různých zbraní.
The Tickler
Akční hry - 3x
Hra The Tickler přináší poměrně netradiční zážitek, kdy si vezmete na starost porouchaného robota, který se rozhodl, že zlikviduje všechno živé, co by se mu jen připletlo do cesty. K tomu máte výborné vybavení a dlouhé výsuvné ruce, s nimiž se dají pochytat lidé i na poměrně dlouhé vzdálenosti, čehož využijete.
Chrome Wars
Akční hry - 2x
V této hře si nejdříve vyberete bojovníka, se kterým se utkáte v mnoha zápasech proti mnoha nepřátelům, kteří se Vás budou snažit zničit. Je to souboj na život a na smrt. Takže si rozmyslete, jak chcete na konci dopadnout.
Werewolf Vampire War
Akční hry - 59x
Vlkodlaci a upíří se vydali na společný závod, ale vztah mezi nimi je opravdu mizerný. Se zvýšujícím se počtem lidí se stávali menšími a menšími. Nakonec válka o teritorium ustane.